MeanM@ Posted Tuesday at 22:19 Posted Tuesday at 22:19 (edited) Zasto niko ne sutira na kos u pozadini? Ne postaje se tako sampion Edited Tuesday at 22:19 by MeanM@ 1
kralj Posted Tuesday at 22:20 Posted Tuesday at 22:20 Da li ste čuli da Bakicine blokade nisu bile jedine danas u Beogradu? 1
Valk Posted Tuesday at 22:26 Posted Tuesday at 22:26 On 16. 12. 2024. at 21:21, bradilko said: zvezdocka ekipa na celu sa super modom valkira. na ovom topiku papagajisu vuciceve price a na drugima 💪👍♥️ za studente i proteste. Taman mi je lepo išlo ignorisanje tvojih malignih upisa, ali preko ovoga baš i ne mogu da pređem. Ako može kvot ili citat ili link, šta god.
booyaka Posted Tuesday at 22:34 Posted Tuesday at 22:34 Btw, od večerašnjih 7 utakmica samo jedna je završena razlikom od dva poseda ili manje. Pogodite koja.
bradilko Posted Tuesday at 22:47 Posted Tuesday at 22:47 17 minutes ago, Valk said: Taman mi je lepo išlo ignorisanje tvojih malignih upisa, ali preko ovoga baš i ne mogu da pređem. Ako može kvot ili citat ili link, šta god. e bas ces ti da mi kazes. pre ce biti da ti pises maligne stvari posebno za nekog ko je moderator. ne moze nista. ni kvot ni link ni sta god.
Eleniko Posted Tuesday at 22:49 Posted Tuesday at 22:49 ništa to nije što nismo već videli u 7. umetnosti
Eleniko Posted Tuesday at 22:53 Posted Tuesday at 22:53 eto zahvaljujući grobarima i vučiću pederu sad nas i hrvati podprcavaju
Valk Posted Tuesday at 22:56 Posted Tuesday at 22:56 8 minutes ago, bradilko said: e bas ces ti da mi kazes. pre ce biti da ti pises maligne stvari posebno za nekog ko je moderator. ne moze nista. ni kvot ni link ni sta god. Pa ja, normalno, mene si spomenuo kao nekoga ko papagajiše Vučića, fala bogu da ću da uložim prigovor. To što mi svaki čas imputiraš to što sam moderator ne znači da dodaješ na težini svojim optužbama, ja čak ni ovog trenutka ne nastupam iz te pozicije već prosto branim svoj lični integritet na koji si se fino opoganio. Dakle, ako nećeš ni kvot ni link ni šta god na moje "papagajisanje Vučićevih priča" - može i izvinjenje što si se zaneo u međunavijačkom obračunu. 1
Moća Posted Tuesday at 22:57 Posted Tuesday at 22:57 @Valk nemoj sad vidis da su tuzni izgubio im Zeljkoooooo.
Valk Posted Tuesday at 22:58 Posted Tuesday at 22:58 1 minute ago, Moća said: @Valk nemoj sad vidis da su tuzni izgubio im Zeljkoooooo. Ma to nema veze sa ovom pričom. 1
bradilko Posted Tuesday at 23:07 Posted Tuesday at 23:07 Just now, Valk said: Pa ja, normalno, mene si spomenuo kao nekoga ko papagajiše Vučića, fala bogu da ću da uložim prigovor. To što mi svaki čas imputiraš to što sam moderator ne znači da dodaješ na težini svojim optužbama, ja čak ni ovog trenutka ne nastupam iz te pozicije već prosto branim svoj lični integritet na koji si se fino opoganio. Dakle, ako nećeš ni kvot ni link ni šta god na moje "papagajisanje Vučićevih priča" - može i izvinjenje što si se zaneo u međunavijačkom obračunu. super ti ide to sa branjenjem locnog integriteta posebno kad podjebavas i toldris npr gazzu koji ladno napise kako su grobari zasluzili da ih dunjic sa ekipom premlacuje posle utakmica u areni jer nisu osudili sto je izboden maloletnik u pancevu.. takve stvari ti ocito nisu maligne jer ociglesno ucestvujes u tome. imas dva lika koji su najzad nasla smisao zivota, kampuju po kosarkaskim topicima i ladno im se pridruzujed. to je valda u skladu sa tvojim shvaranjima moderatorskog zivota ovde ili sto je najjace brises postove a raspirujes sama te iste postove. posle uvek mozes da delis warn poene ili banujes. slede i put napomeni kad si moderator a kad podjebavas kao obican forumas. imas kod jednog od ove dvojice jedan dug post o mucenickom zivotu zvezdocke i spominjao je i politicku situaciju bez da ga je neko izazvao. papagajisete vucica jer on slicno to prica sto je napisao taj kamper. 1 1
Lord Stef Posted Wednesday at 00:07 Posted Wednesday at 00:07 Realno i treba da nas podjebavaju navijaci zvezde* jer su oni razbili taj isti Asvel. 1
Recommended Posts