Eleniko Posted Tuesday at 14:52 Posted Tuesday at 14:52 12 minutes ago, booyaka said: U međuvremenu na A2P ide repriza utakmice Partizan - IMT. U toku je 45. minut, trenutno je 1:0. pa javi sudiji da svira kraj
MiddleClass Posted Tuesday at 14:54 Author Posted Tuesday at 14:54 Kesić: Idoli u košarci da budu idoli i u životu Cujes li Zelimire! Srce, obraz, muda i kicma nisu samo anatomski pojmovi
pantelia Posted Tuesday at 17:32 Posted Tuesday at 17:32 5 hours ago, Nikodije said: Ima još podrške sa crno-bele strane, nije golman Aca usamljen. Ova devojka je verovatno najodusevljenija performansom
James Marshall Posted Tuesday at 18:16 Posted Tuesday at 18:16 kakav je gadan ovaj Vlada The Hutt, kako može čovjek uopšte da bude ovako građen
kralj Posted Tuesday at 18:21 Posted Tuesday at 18:21 Jel Rada beše Sport klub.l? Kakav zicer ima da mu šukne i pita ga za protest. 2
booyaka Posted Tuesday at 18:37 Posted Tuesday at 18:37 Kome je sada do košarke kada smo nadomak revolucije
MiddleClass Posted Tuesday at 18:42 Author Posted Tuesday at 18:42 20 minutes ago, kralj said: Jel Rada beše Sport klub.l? Kakav zicer ima da mu šukne i pita ga za protest. Svi ppp grobari bi skocili na nju ukoliko bi postavila to pitanje 1
booyaka Posted Tuesday at 18:43 Posted Tuesday at 18:43 Rekli bi šta ima da ga pita kada se ne razume u proteste
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 18:59 Posted Tuesday at 18:59 37 minutes ago, kralj said: Jel Rada beše Sport klub.l? Kakav zicer ima da mu šukne i pita ga za protest. Bas kao sto je Miklja sukno Kariju..
booyaka Posted Tuesday at 20:17 Posted Tuesday at 20:17 @Mindaugas Žukauskas samo ti vidiš čistu rampu. Goaltending ko vrata.
Eleniko Posted Tuesday at 20:25 Posted Tuesday at 20:25 (edited) 1 hour ago, MiddleClass said: Svi ppp grobari bi skocili na nju ukoliko bi postavila to pitanje nema šanse, znam ljude Edited Tuesday at 20:29 by Eleniko 1
Eleniko Posted Tuesday at 20:29 Posted Tuesday at 20:29 2 minutes ago, Midžeta said: Jel ovo bilo Vucicu pederu ili me usi varaju već je podneo ostavku 2
Midžeta Posted Tuesday at 20:30 Posted Tuesday at 20:30 1 minute ago, Eleniko said: već je podneo ostavku Neces me navuci da se nadgornjavam i patkometrisem sa tobom 1 1
Eleniko Posted Tuesday at 20:34 Posted Tuesday at 20:34 3 minutes ago, Midžeta said: Neces me navuci da se nadgornjavam i patkometrisem sa tobom ima li neki đentlmen tu negde da pomogne dami u nevolji 1
Midžeta Posted Tuesday at 20:36 Posted Tuesday at 20:36 1 minute ago, Eleniko said: ima li neki đentlmen tu negde da pomogne dami u nevolji Pomozi sestri grobarki gas 1
Recommended Posts