Lord Stef Posted Tuesday at 10:59 Posted Tuesday at 10:59 Nego hoce li neko iz Stuba da se oglasi sa podrskom studentima i zasto ne? 1
Eleniko Posted Tuesday at 11:16 Posted Tuesday at 11:16 13 minutes ago, Lord Stef said: Nego hoce li neko iz Stuba da se oglasi sa podrskom studentima i zasto ne? ne znam šta je Stub ali ja čekam da se oglasi Čiča Trojeručica
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 11:23 Posted Tuesday at 11:23 pusti ti čiča žoca, nego vežbaj zviždanje s prsti pa da vas čuje srbija u petak
Nikodije Posted Tuesday at 11:26 Posted Tuesday at 11:26 (edited) 10 minutes ago, Eleniko said: ne znam šta je Stub ali ja čekam da se oglasi Čiča Trojeručica Oglasio se, obavešten si ko Koštunica Edited Tuesday at 11:26 by Nikodije 3
Eleniko Posted Tuesday at 11:26 Posted Tuesday at 11:26 (edited) ne bi ništa bez čiče kao i uvek https://n1info.rs/vesti/obradovic-blokade-fakulteta-vode-ka-deblokadi-uma-sns-nema-resenje-za-slobodan-um/ Edited Tuesday at 11:28 by Eleniko
Lord Stef Posted Tuesday at 11:42 Posted Tuesday at 11:42 26 minutes ago, Eleniko said: ne znam šta je Stub ali ja čekam da se oglasi Čiča Trojeručica Evo i ja cekam da se oglasi bilo ko sa druge strane, makar i sa hakovanog naloga
Eleniko Posted Tuesday at 11:43 Posted Tuesday at 11:43 Just now, Lord Stef said: Evo i ja cekam da se oglasi bilo ko sa druge strane, makar i sa hakovanog naloga kako stojiš sa vašom stranom, zvanično?
Lord Stef Posted Tuesday at 11:45 Posted Tuesday at 11:45 Smeo bih se zaklati™ da je Nikodije okacio naseg golmana pre cca 2 strane
Nikodije Posted Tuesday at 11:47 Posted Tuesday at 11:47 Ima još podrške sa crno-bele strane, nije golman Aca usamljen. 2
Eleniko Posted Tuesday at 12:02 Posted Tuesday at 12:02 16 minutes ago, Lord Stef said: Smeo bih se zaklati™ da je Nikodije okacio naseg golmana pre cca 2 strane tog smo izbušili i napunili kao nerotkinju imate nešto jače al da je sa funkcije, aj ne mora čiča 1
Lord Stef Posted Tuesday at 12:05 Posted Tuesday at 12:05 2 minutes ago, Eleniko said: tog smo izbušili i napunili kao nerotkinju imate nešto jače al da je sa funkcije, aj ne mora čiča Imate li vi ista?
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 12:10 Posted Tuesday at 12:10 5 minutes ago, Lord Stef said: Imate li vi ista? 2 4
Eleniko Posted Tuesday at 12:12 Posted Tuesday at 12:12 šta hvali lepom sendviću to imamo ja volim ovakve
booyaka Posted Tuesday at 12:24 Posted Tuesday at 12:24 36 minutes ago, Nikodije said: Ima još podrške sa crno-bele strane, nije golman Aca usamljen. On je uvek iza studenata, doduše nekad i napred. 2
Recommended Posts