Karelia slims Posted August 29 Posted August 29 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/marakana-klicala-aco-srbine/490619 je l' se zna ko je ovaj aca srbin sto smo mu sinoc skandirali? 1
Filozof manijak Posted August 29 Posted August 29 Quote Rekao je šta je prvo pomislio posle pobede, a doživeo je emotivni slom. Pomislio sam na moj klub. Osporavani smo, konstantno smo mi neki državni projekat, da nam država daje, predsednik. Mi vadimo jedini kestenje iz vatre. Pričaju da smo mezimica... 4
Tresko Posted August 29 Posted August 29 Jel se obratio Vučić sinoć na mitingu svojim vatrenim glasačima? 1
Karelia slims Posted August 29 Posted August 29 vucic samo redja pobede ovih dana. rio tinto dobio dozvolu, povecao plate, zvezda pobedila, a danas ubedjuje hvanga da ostane. jedino mu je partizan izgibio. al nece mnogo zaliti, par miliona ce da upumpa preko fss-a, par preko nekog zinjinga i eto pobede nad cukarickim.
pantelia Posted August 29 Posted August 29 18 minutes ago, Tresko said: Jel se obratio Vučić sinoć na mitingu svojim vatrenim glasačima? 4
kralj Posted August 29 Posted August 29 Banovati za oftopik i nedostatak obilića da se postuje na odgovarajucoj temi.
kud u maglu Simoviću Posted August 29 Posted August 29 12 minutes ago, napadaj said: Bila i Jovana Jeremić, naravno. nemoguće
Moća Posted August 29 Posted August 29 Drago mi je sto ste ispratili sinocni mec do najsitnijih detalja. 1 1
napadaj Posted August 29 Posted August 29 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nemoguće Zato si Zvezdo najveća! Sto puta bolje je da propadamo bedno, nego da nam slavni dani budu ovakvi kao njihovi. 2
Moća Posted August 29 Posted August 29 14 minutes ago, napadaj said: Zato si Zvezdo najveća! Sto puta bolje je da propadamo bedno, nego da nam slavni dani budu ovakvi kao njihovi. Inace kod vas nije bilo takvog sljama kad ste bili u slavnim danima. pozdravio vas Kristijan. 3 1
Recommended Posts