Karelia slims Posted Monday at 20:53 Posted Monday at 20:53 3 minutes ago, Eleniko said: Misliš da se Trecko ne prijavljuje? memedovicu bi rekao "tebe su isterali iz sasvim prirodno, dosao si ovde da mi citas pitanja" 2
*edited by mod Posted Monday at 20:56 Posted Monday at 20:56 2 minutes ago, copkillah said: ako ništa, bar dva Tragača su Grobari, za Milicu ne znam Udju je bio tragač ali su ga oterali zato što je G 2
Karelia slims Posted Monday at 20:59 Posted Monday at 20:59 i sasvim slucajno dadose sansu liku koji ima majicu sa crveno belim prugama i on uze pare 1
MiddleClass Posted Monday at 21:01 Author Posted Monday at 21:01 18 minutes ago, Eleniko said: Šta će mu autobus? Grobosi otvaraju liniju grackog saobraćaja? hala Limes NBG - fiskulturna sala Mosa Pijade Sutomore Kad ispadnu iz EL dolje se tradicionalno spremaju za KLS 1
MeanM@ Posted Monday at 21:09 Posted Monday at 21:09 16 minutes ago, copkillah said: ako ništa, bar dva Tragača su Grobari, za Milicu ne znam Ovaj tragac podrzavac snsa, je l on avangarda ili srB? 1
kud u maglu Simoviću Posted Monday at 22:40 Posted Monday at 22:40 svaka čast krtoli za akciju prikupljanja love radovanu zdravkoviću iz brusa 4
kud u maglu Simoviću Posted Monday at 23:53 Posted Monday at 23:53 najebali smo, nikodiju se ne spava 2
Eleniko Posted Monday at 23:57 Posted Monday at 23:57 Saće vas jebe dok mu se ne prispava, sami ste tražili 1 1
Nikodije Posted Tuesday at 00:03 Posted Tuesday at 00:03 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: najebali smo, nikodiju se ne spava
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 00:14 Posted Tuesday at 00:14 (edited) 41 minutes ago, Nikodije said: Bog neko mu je hakovao nalog neka odmah prijavi zukerbergu oh wait on nije kapiten stuba srbstvatm Edited Tuesday at 00:14 by kud u maglu Simoviću 1
Nikodije Posted Tuesday at 00:18 Posted Tuesday at 00:18 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: neko mu je hakovao nalog neka odmah prijavi zukerbergu oh wait on nije kapiten stuba srbstvatm +1000 Svaka mu čast. Žvalaj lama kad ode na stori Aleksandra Jovanovića
copkillah Posted Tuesday at 08:31 Posted Tuesday at 08:31 Nikodije, ne budi jadan. Ako ćeš da omalovažavaš podršku studentskim protestima, onda si na pogrešnom mestu jebiga.
Filozof manijak Posted Tuesday at 08:43 Posted Tuesday at 08:43 Imam utisak kao da je Žoc prodo Nikodijevo Kocobo, a ne prvi među jednakima navijač Zvezdane.
Nikodije Posted Tuesday at 08:43 Posted Tuesday at 08:43 Nije omalovažavanje, stvarno mislim da je AJ car ako imamo u vidu da se nije oglasio ni1 aktivni sportista.
Recommended Posts