Filozof manijak Posted December 13 Posted December 13 (edited) Jok, bacam je kroz obruč bureta imitirajući trojku iz Stambola Podseti me, ko je onda beše bio trener KKP? Edited December 13 by Filozof manijak
booyaka Posted December 13 Posted December 13 Videh da volite reprize pa da vas obavestim da na A1P ide Spartak Ždrepčeva Krv - Partizan. Trenutno je 1:1.
MiddleClass Posted December 13 Author Posted December 13 29 minutes ago, Filozof manijak said: Jok, bacam je kroz obruč bureta imitirajući trojku iz Stambola Podseti me, ko je onda beše bio trener KKP? Jel moguce da vecina grobara na pitanje - kad Zelimir odluci da mu je dosta i ode u mirovinu... koga biste voljeli kao nasljednika - Trinkija ili Saleta? oni odgovaraju - Trinkija?!
Nikodije Posted December 13 Posted December 13 5 minutes ago, booyaka said: Videh da volite reprize pa da vas obavestim da na A1P ide Spartak Ždrepčeva Krv - Partizan. Trenutno je 1:1. Što bi bezveze gledali reprizu kad za dva dana mogu da prate novu havariju u režiji nekog novog Voje Ubiparipa. A pošto je novi gazda fkp iz Crne Gore, to će onda biti neki Vojo Ubipiper
copkillah Posted December 13 Posted December 13 40 minutes ago, MiddleClass said: Jel moguce da vecina grobara na pitanje - kad Zelimir odluci da mu je dosta i ode u mirovinu... koga biste voljeli kao nasljednika - Trinkija ili Saleta? oni odgovaraju - Trinkija?! Ostao je taj neki nedovršeni posao sa Trinkijem, bili smo možda i prvi favoriti za osvajanje EC u toj korona sezoni, tim je dobro izgledao, pa možda zato. Mislim da bi Barać možda mogao da bude neko rešenje u budućnosti takođe. 1
booyaka Posted December 13 Posted December 13 (edited) U 15-om kolu EL 4 od 9 utakmica rešeno sa razlikom od dva poseda ili manje. To je 44,4% što je manje od 80% Edited December 13 by booyaka
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 jel neko javio dansveru, malom ćopiju i kumsu rezultat večerašnje utakmice u areni? pa ako nije onda ni nemojte.
MiddleClass Posted December 14 Author Posted December 14 On 12. 12. 2024. at 23:18, napadaj said: Još grčka ciganija da nas obraduje sutra i neka peva ova kuća 1
Recommended Posts