Midžeta Posted December 12 Posted December 12 11 hours ago, MiddleClass said: Odlicni Covic i Dule u Kida show. Gledala sam malo, treba da imaju svoj show, odlican su dynamic duo, sparks are flying
booyaka Posted December 12 Posted December 12 Znači, Čović šef Vujoševiću? Aj nek je sa srećom nova funkcija Duletu 1
booyaka Posted December 12 Posted December 12 https://www.instagram.com/p/DDegKlVt3dq/?igsh=ZjkwcnJiczNyOW41 24 440 000 €, jako lep budžet
booyaka Posted December 12 Posted December 12 Duletu je prava mera da bude direktor mlađih kategorija KSS, ima košarkaško znanje i kako da ga prenese, ne mora da koristi strani jezik i u godinama je kada je naučio da poštuje hijerarhiju. Video sam i da ga Kari vrbuje i da bi voleo da bude na toj poziciji.
booyaka Posted December 12 Posted December 12 Jed-va, i to ovima nisu igrali Proćida, Hermanson i MekDauel Vajt
Mindaugas Žukauskas Posted December 12 Posted December 12 Ko će d okači Đovaka, booyaka mi je na ignoreu
Tresko Posted December 12 Posted December 12 Andjus će crkne. Kako Rambo lomi tablu sa slobodnog bacanja i promašuje obruč. A Žoc pored terena, pizdi i maše rukama, kao jebem ti mater napuštam košarku.
Recommended Posts