Mindaugas Žukauskas Posted December 9 Posted December 9 Jel može da se otvori pdf SMORIĆ, samo za bujketa 3 2 1
Milošica Posted December 9 Posted December 9 (edited) Ti ovim pretencioznim lupetanjima pomažeš sebi i nikom drugom. I neka te, bolje da truješ preko tastature nego da praviš sranja u RL. Zato si i skočio kad sam pohvalio Janisa, niko te u životu nije naučio da je to normalno jer polaziš od sebe i svoje loše namere. A najveća budala sam ja koji odgovaram, ali nisam čist jbg Edited December 9 by Milošica 3
booyaka Posted December 9 Posted December 9 Janis nema taj problem, poštuje kvalitetne domaće igrače koji su istovremeno ikone kluba, a izabrao je i odlične strane igrače koji su se idealno uklopili. Savršen balans. 1
Lord Stef Posted December 9 Posted December 9 22 minutes ago, booyaka said: Ja sam tu da pomognem kao što naslov teme kaže. Poenta je da ste došli u situaciju da bez Robije nemate identitet, on je jedina konstanta i jedini magnet za navijače. Da dovede 15 drugih random košarkaša koje ne zna 70% fenstva i dalje bi dolazili da gledaju. Zato što je Robija rekao da je to ok. Ne postoji jedna jedina istinita rec u ovom postu. 3
copkillah Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, booyaka said: Ja sam tu da pomognem kao što naslov teme kaže. Poenta je da ste došli u situaciju da bez Robije nemate identitet, on je jedina konstanta i jedini magnet za navijače. Da dovede 15 drugih random košarkaša koje ne zna 70% fenstva i dalje bi dolazili da gledaju. Zato što je Robija rekao da je to ok. reci da ne ideš na utakmice a da ne kažeš da ne ideš na utakmice
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 (edited) 3 hours ago, Milošica said: Prvi valjda znaš koliko je takvih. ma jok, u ovom slučaju je navijačko preterivanje, patkometrija, zovi to kako hoćeš ksenofobija i rasizam - to niko ne sme da radi jer udara sam na sebe, sve dok je i jedan afroamerikanac u timu. ja bi pre reko da je to pitanje identiteta, vi ste udarili u crnilo po svim parametrima a mi u srbstvo. i to je to. ps. da sam ekonom kluba ili bar u najmanju ruku geri, naručio bi rezervni alternativni par dresova u nekim najluđim bojama, da bude kontrast u odnosu na crne tribine i sivo crnu arenu. tek bi to bio gasssss. no srećom niko me ne pita. Edited December 9 by Eleniko
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 pa super ste takvi kakvi ste, barem oko toga nema spora. samo nam još fali da se civilizujete, recimo da za početak obustavite nasilničko ponašanje 20.000 ljudi prema terenu. no to taj povratak na košarkaško navijanje se neće desiti dok ne reanimirate FK a to kad će ne znamo 1
MiddleClass Posted December 9 Author Posted December 9 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/zasto-nikola-jokic-nije-dosao-u-partizan-goran-tadic-denver/ Posle ove epizode sa Jokarom su se okrenuli kamerunskom trzistu 1
copkillah Posted December 9 Posted December 9 25 minutes ago, Eleniko said: ksenofobija i rasizam - to niko ne sme da radi jer udara sam na sebe, sve dok je i jedan afroamerikanac u timu. 7 minutes ago, MiddleClass said: Posle ove epizode sa Jokarom su se okrenuli kamerunskom trzistu well...
booyaka Posted December 9 Posted December 9 @Eleniko šta ti je, pa oni su promenili grb posle skoro 80 godina zbog kompleksa, zato što je crvena zvezda u centru.
copkillah Posted December 9 Posted December 9 48 minutes ago, Eleniko said: samo nam još fali da se civilizujete, recimo da za početak obustavite nasilničko ponašanje 20.000 ljudi prema terenu. no to taj povratak na košarkaško navijanje se neće desiti dok ne reanimirate FK a to kad će ne znamo 11 minutes ago, booyaka said: @Eleniko šta ti je, pa oni su promenili grb posle skoro 80 godina zbog kompleksa, zato što je crvena zvezda u centru. pls prestanite da delite iglu za krokodil 6
Recommended Posts