ubibobi Posted December 9 Posted December 9 I nije ti uvek krcata arena dala odgovor na to glupo pitanje? 2
booyaka Posted December 9 Posted December 9 (edited) Zar ne znaš da ne postoje glupa pitanja nego samo glupi odgovori? Možda dolazite zbog Robije, a ne zbog tima? Edit: to je zapravo i jedini tačan odgovor, niko ne bi smeo ceo tim da raspusti i dovede novih 14 igrača sem njega. Edited December 9 by booyaka
smooth.Op Posted December 9 Posted December 9 18 hours ago, napadaj said: I dalje ne verujem da konačno imamo marketing, a ne onu debilušu nepismenu. Ideja i scenario: Lazar Kostov (Golden Sports Group)
copkillah Posted December 9 Posted December 9 36 minutes ago, booyaka said: Nisam baš siguran u to, ali to i nije tema nego da li pripadništvo klubu može da se razvije kad imaš toliki broj stranaca i da li navijači mogu da navijaju svim srcem za klub gde ima malo domaćih igrača, a i oni su marginalci? Još malo pa ćete imati manje domaćih igrača nego neki drugi, strani evroligaški klubovi. Ne znam zašto pišeš o FK Crvena zvezda na ovoj temi ali ok 1
ubibobi Posted December 9 Posted December 9 12 minutes ago, booyaka said: Zar ne znaš da ne postoje glupa pitanja nego samo glupi odgovori? Možda dolazite zbog Robije, a ne zbog tima? Edit: to je zapravo i jedini tačan odgovor, niko ne bi smeo ceo tim da raspusti i dovede novih 14 igrača sem njega. Ovo tvoje je dokaz da postoji glupo pitanje na koje si btw dao i glup odgovor 1 1
Milošica Posted December 9 Posted December 9 Vezujemo se za Jodu. Najbolje da nećemo za nekog Karlika Džonsa ili Bongu.
booyaka Posted December 9 Posted December 9 3 minutes ago, ubibobi said: Ovo tvoje je dokaz da postoji glupo pitanje na koje si btw dao i glup odgovor Još samo kad bi objasnio šta je glupo. A ne možeš jer je ovo surova istina.
Milošica Posted December 9 Posted December 9 (edited) @booyaka Misliš da je nemoguće vezati se za stranu osobu jednako ili više nego za domaću osobu? Edited December 9 by Milošica
Nikodije Posted December 9 Posted December 9 Kako uspete ovako razdraganu temu da učinite tako dosadnom 1 1
booyaka Posted December 9 Posted December 9 (edited) 9 minutes ago, Milošica said: @booyaka Misliš da je nemoguće vezati se za stranu osobu jednako ili više nego za domaću osobu? Da li se vezuješ više za strani ili domaći klub, za našu ili neku drugu reprezentaciju? Ili aminuješ sve što legenda kluba uradi, a da uradi to isto neko drugi onda bi bila kritika i okretanje leđa klubu? Edited December 9 by booyaka
copkillah Posted December 9 Posted December 9 1 minute ago, booyaka said: Da li se vezuješ više za strani ili domaći klub, za našu ili neku drugu reprezentaciju? Ili aminuješ sve što legenda kluba uradi, a da uradi to isto neko drugi onda bi bila kritika i okretanje leđa klubu? aj ponovo da te pitam, primeni to na FK Crvena zvezda i šta zaključuješ?
Milošica Posted December 9 Posted December 9 (edited) Kod mene je to sa Partizanom došlo nasleđem, i onda se nekako prirodno nadograđivalo. Ono što mi je totalno nebitno, to je koje je neko nacionalnosti i tu ne biram kako se vezujem. Možemo se mi zajebavati na ovu temu do neke mere, ali ispitivati nečija osećanja na temu domaći/strani igrači(a ustvari pre svega ljudi, živa bića) je vrlo opasno. Edited December 9 by Milošica
booyaka Posted December 9 Posted December 9 Just now, copkillah said: aj ponovo da te pitam, primeni to na FK Crvena zvezda i šta zaključuješ? Zaključujem da imamo mnogo više kvalitetnih domaćih košarkaša nego kvalitetnih domaćih fudbalera. Zato mi nije jasno zašto ih nema više u KKP.
copkillah Posted December 9 Posted December 9 1 minute ago, booyaka said: Zaključujem da imamo mnogo više kvalitetnih domaćih košarkaša nego kvalitetnih domaćih fudbalera. Zato mi nije jasno zašto ih nema više u KKP. Ali te i dalje ne sprečava da navijaš za FKCZ iako imate manje od 50% domaćih igrača i da su oni mahom marginalizovani?
booyaka Posted December 9 Posted December 9 (edited) 6 minutes ago, copkillah said: Ali te i dalje ne sprečava da navijaš za FKCZ iako imate manje od 50% domaćih igrača i da su oni mahom marginalizovani? Zapravo ih ima manje od 50%, 11 stranaca i 15 domaćih igrača (Degeneka i Ivanića računam kao domaće igrače). I ako na jednoj utakmici CL 4 od 5 golova postignu domaći igrači oni svakako nisu marginalizovani. Edited December 9 by booyaka 1
Recommended Posts