Nikodije Posted December 5 Posted December 5 7 hours ago, Eleniko said: ja da sam dr.čo odmah bi poslao kartu dulu za 1.red naravno zna se kog kluba Nema karta za Dula razgrabili praaavi grobari 1
kralj Posted December 5 Posted December 5 Ima koliko hoćeš tih hrkalović incidenata među uskomajicašima.
MiddleClass Posted December 5 Author Posted December 5 Komsije ozbiljno oslabljene protiv Paoa. Igraju bez Ifea Lundberga i Sretena Radovica
booyaka Posted December 5 Posted December 5 "Gledao juče Oli i Monako, Grci su jaki kao zemlja. Gledam i ne verujem da smo ih dobili 12 razlike. Posle toga, ni PAO nije nemoguća misija, mada nije dobar momenat: timovi obično najbolje igraju posle tuče u svlačionici." @April Šta ima da ne veruješ kad su igrali bez najboljeg igrača. 1 1
Nikodije Posted December 5 Posted December 5 Povratak pravim vrednostima. Stiže najbolji mladi supertalentovani crnogorski fudbaler https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/83188/partizan-zeli-fudbalera-buducnosti-milana-vukotica/vest
booyaka Posted December 5 Posted December 5 Inače, u 13-om kolu 3 od 9 utakmica su odlučene sa razlikom od dva poseda ili manje.
sigurnost Posted December 5 Posted December 5 11 minutes ago, Nikodije said: Povratak pravim vrednostima. Stiže najbolji mladi supertalentovani crnogorski fudbaler https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/83188/partizan-zeli-fudbalera-buducnosti-milana-vukotica/vest
Eleniko Posted December 5 Posted December 5 1 hour ago, booyaka said: Inače, u 13-om kolu 3 od 9 utakmica su odlučene sa razlikom od dva poseda ili manje. sreca mi se ne povodimo za trendovima 2
booyaka Posted December 5 Posted December 5 I posle se ljuti kad ga neko nazove nepismenim https://meridiansport.ba/najnovije/covic-zvezda-partizan/
Papovac Posted December 5 Posted December 5 15 hours ago, MiddleClass said: Dule Vujosevic na SK - Nebojsa Covic je dobro ime za predsjefnika saveza, njegove organizacione sposobnosti su neupitne - aba liga ne treba da postoji ako ce Partizan i Zvezda placati ukupno 2 miliona evra Evroligi da bi ucestvovali - Srbija mora prestati za podilazenjem EL i bacanjem para na organizaciju F4 i slicnih stvari (korona sezona pogotovo i Makabi) Polivaj Dule madjijo sad gledam reprizu. dule i ostoja jebu kevu. mora da vas mnogo boli.
kud u maglu Simoviću Posted December 5 Posted December 5 12 minutes ago, Papovac said: mora da vas mnogo boli. ma ne boli 2
booyaka Posted December 5 Posted December 5 Mora da je Čović obezbedio Vujoševiću kartu za KKP kad ovaj tako lepo priča o njemu i preuzeo u potpunosti njegov narativ. 1 1
booyaka Posted December 5 Posted December 5 On 2. 12. 2024. at 23:05, booyaka said: Nije gotovo, čeka se odluka EL. Bolje bi bilo za vas da bude donesena. Šta sam reko
Recommended Posts