MiddleClass Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 Dule Vujosevic na SK - Nebojsa Covic je dobro ime za predsjefnika saveza, njegove organizacione sposobnosti su neupitne - aba liga ne treba da postoji ako ce Partizan i Zvezda placati ukupno 2 miliona evra Evroligi da bi ucestvovali - Srbija mora prestati za podilazenjem EL i bacanjem para na organizaciju F4 i slicnih stvari (korona sezona pogotovo i Makabi) Polivaj Dule madjijo
Eleniko Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 ja bi pre njega nego čelavog kad oteraju sfera
MiddleClass Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 Ostoja M. - predsjednik Zalgrisa mi je za ruckom prije par dana rekao - zar zaista mislis da je moguce da vi dobijete licencu, a da je ne dobije i Zvezda?!
MiddleClass Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 2 minutes ago, Eleniko said: ja bi pre njega nego čelavog kad oteraju sfera Meni se Dule ne svidja jer je jedan od rijetkih koji ima negativan skor sa Zelimirom dok nam je bio trener 3
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 7 minutes ago, Eleniko said: ja bi pre njega nego čelavog kad oteraju sfera crta se za čelavog, eto njega o božiću
booyaka Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 13 minutes ago, MiddleClass said: Dule Vujosevic na SK - Nebojsa Covic je dobro ime za predsjefnika saveza, njegove organizacione sposobnosti su neupitne - aba liga ne treba da postoji ako ce Partizan i Zvezda placati ukupno 2 miliona evra Evroligi da bi ucestvovali - Srbija mora prestati za podilazenjem EL i bacanjem para na organizaciju F4 i slicnih stvari (korona sezona pogotovo i Makabi) Polivaj Dule madjijo Ovo je kao kad bi Leks Lutor pričao pozitivno o Supermenu. Leks Lutor je naravno Vujošević. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 pa nema ko, jedino ako drčela ne posluša otadžbinsku upravu pa postavi žitka
MiddleClass Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 Dule Vujosevic - ne dolazim u Arenu jer je neko naredio da mi se ne daju karte. I sramota je Partizana da mi se trazi 10k eura da sjedim u prvom redu. Ostoja - za zve su pravila ista i ja placam kartu mojoj gospodji Dule - kad bi zaradjivao deseti dio tvoje plate mozda bih imao za kartu 1
Eleniko Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 ko plaća milošici kartu da sedi u prvom redu?
booyaka Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Bakica ima još bolje mesto a pritom ne mora ništa da plati.
Eleniko Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 ja da sam dr.čo odmah bi poslao kartu dulu za 1.red naravno zna se kog kluba
kralj Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 19 hours ago, Eleniko said: ovo neće pomoći grobarima ali neka se čeliče vizionar ne staje na novoj funkciji https://www.danas.rs/sport/covic-vucic-ekspo-kosarka/?widget=in-article danas%2Bswitch&segment=danas-topcontent&article=Čović%3A Naišli smo na razumevanje Vučića%2C dobijamo košarkaški centar u Ekspo paketu&ref=personalized&pv=41a83185-e10d-4d32-a5b1-412b408f92c4 Rekonstrukcija. Strava.
kralj Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 7 hours ago, Eleniko said: ja da sam dr.čo odmah bi poslao kartu dulu za 1.red naravno zna se kog kluba Posle ga je pitao jel čitao Jadnike. Kakav Ritopek od kluba.
Recommended Posts