arheolog1981 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, copkillah said: Ja sam video da su bukvalno istrčali sprintom kad se utakmica završila. Tako je, strgnuli zastavu i tutanj
ZokiAsov Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, arheolog1981 said: Bio sam na 5 metara od njih. Treba zaraditi platu, nema se izbora jbg... samo ljudi rade svoj posao što bi se reklo Izrazi lica kao uplašene zveri kad se masa pokrenula... pudlice obolelog nečoveka I tebe su obradili da pomislis da su to u stvari neki panduri vidim... 5
Filozof manijak Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ono su pravi navijači Partizana, pod maskama, a ne ona bagra izroda što skandira protiv Najvećeg Navijača naših naroda i narodnosti 1 1
copkillah Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Filozof manijak said: Ono su pravi navijači Partizana, pod maskama, a ne ona bagra izroda što skandira protiv Najvećeg Navijača naših naroda i narodnosti to me čudi pošto vidiš da kralj navija za njih, a ovamo kao patološki mrzi Partizan
kralj Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 11 minutes ago, copkillah said: to me čudi pošto vidiš da kralj navija za njih, a ovamo kao patološki mrzi Partizan Kakva kurac hortikultura, siporeks blok visoke poroznosti. Ne pratim te vaše šipkaške obračune, naročito jer mi je Dujan postao nepodnošljiv po potkastima takmičići se sa Rambom ko će više puta da pomene Voju Stanića. U vreme dok je bio podoban i delio operativna saznanja, znalo se ko su Alkatrazi, ko Zabranjeni, a ko dobri momci Mutavi i Nevolja. Edited 16 hours ago by kralj 1 1
Eleniko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Partizanov bratski klub Makabi na glasanju osnivača EL za domaćinstvo F4 glasao protiv Beograda Bravo Partizan, bravo Ostoja.
Papovac Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 24 minutes ago, Eleniko said: Partizanov bratski klub Makabi na glasanju osnivača EL za domaćinstvo F4 glasao protiv Beograda Bravo Partizan, bravo Ostoja. cek bre nije tako. ako dobro pamtim sa staaaarog foruma. vi ste bili jevreji a mi palestinci. 1
Eleniko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago jedino ako smo mi organizovali ćivutima bekstvo iz gaze u pionir
Eleniko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago ispade da su samo real i oly ako sam dobro upamtio bili za beograd 2 zemlje koje nisu priznale kosovo e sad može
MiddleClass Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 1 hour ago, booyaka said: Nisu to grobari to je nova oprema BIA-e. 1 hour ago, Nikodije said: Jao vidi, odgovorni grobari poštuju epidemiološke mere Popularni Znackatraz. Tvrdo jezgro i juga i vlasti
Eleniko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago ovo neće pomoći grobarima ali neka se čeliče vizionar ne staje na novoj funkciji https://www.danas.rs/sport/covic-vucic-ekspo-kosarka/?widget=in-article danas%2Bswitch&segment=danas-topcontent&article=Čović%3A Naišli smo na razumevanje Vučića%2C dobijamo košarkaški centar u Ekspo paketu&ref=personalized&pv=41a83185-e10d-4d32-a5b1-412b408f92c4 1
Recommended Posts