copkillah Posted Saturday at 16:31 Posted Saturday at 16:31 1 hour ago, ZokiAsov said: Super si se izvadio. Vasi saborci su tom logikom ovi sto biju zene u bnv Štimac rekao bukvalno to
copkillah Posted Saturday at 16:34 Posted Saturday at 16:34 19 minutes ago, Filozof manijak said: Lako vi nalože nisi ni svestan voleo bih da je ovaj mučenik u pravu ali avaj... ne bih se iznenadio da Branko Lazić izađe sa opravdanjem :( 2
Eleniko Posted Saturday at 17:15 Posted Saturday at 17:15 ja ne verujem da vaši podržavaju nasilje nad ženama ne znam za ove koji šikaju mada ume viskić da pomuti mozak treba znati stati
copkillah Posted Saturday at 17:30 Posted Saturday at 17:30 juče malo mizoginija, danas džiberizam, ne znam kako samo uspevaš da balansiraš toliko otrova u nepuna 24h 1
Eleniko Posted Saturday at 17:38 Posted Saturday at 17:38 učim ovde od boljih od sebe malo se bojim da ne znaš šta je mizoginija, iako si naučio da pišeš ispravno sad samo da savladaš značenje i idemoooo naposletku možda napišeš i nešto smešno iz hiljaditog pokušaja što nije stalkovanje i proganjanje ali što se mene tiče nije problem, nastavi verujem u posebna svojstva ovog lepog mesta
copkillah Posted Saturday at 17:44 Posted Saturday at 17:44 Stalkovanje i proganjanje je ista reč, ako bi već da se edukuješ iako imaš obilato iskustvo u istom, jer si u jednom periodu ostavljao thumbsdown bukvalno na svemu što napišem. Drago mi je da si makar to izlečio. I da, mizoginija je kada napišeš ovo: ...kao reakciju na brisanje boleština koje ovde ostavljaš. 1
Eleniko Posted Saturday at 17:48 Posted Saturday at 17:48 nemaš pojma šta pišeš, nisam ni sumnjao. ali kao što sam rekao, nemam problem kad postoji viši cilj.
Nikodije Posted Saturday at 21:45 Posted Saturday at 21:45 Još koje kolo i ostaće samo Ted sa ćerkom da ogreje i obasja. 1
Nikodije Posted Sunday at 16:22 Posted Sunday at 16:22 Zašto ljudi ne shvataju Crnogorca sa španskim pasošem i njegovu misiju
Recommended Posts