booyaka Posted Friday at 18:19 Posted Friday at 18:19 Mislim da EL čeka da se završe sve utakmice ovog kola i onda određuje kazne klubovima, osim ako nije nešto drastično u pitanju a ovo Partizanovo ne spada u tu kategoriju.
copkillah Posted Friday at 19:23 Posted Friday at 19:23 Koliko god da je, platiće lagano kums ili Milošica iz svog džepa. 1
Nikodije Posted Friday at 21:09 Posted Friday at 21:09 On 25. 11. 2024. at 10:22, ZokiAsov said: petrusev 2
Eleniko Posted Friday at 23:48 Posted Friday at 23:48 grobari jebu pa ti sad vidi moj dragi nikodije 1
MiddleClass Posted Saturday at 00:22 Author Posted Saturday at 00:22 Pariz. Ne treba im fensi trener ni skupa pojacanja niti 100 miliona eura budzeta za 4 sezone. Ekipa uzela EC i bez pojacanja je prva u EL posle 12 kola. Koliko je kosarka predivan sport i pored raznih Himkija, Partizana i Paoa koji trose milijarde i kupuju slavu. Srecom vazda ce tu biti neki Zalgiris, neka Zvezda, neki Pariz koji ce cijeniti ovu igru 1
booyaka Posted Saturday at 00:27 Posted Saturday at 00:27 Tiago je ključ tog uspeha. Odličan trener, videlo se to i protiv nas, da nije bilo nestvarne partije Nedare glatko bi izgubili. 2
MeanM@ Posted Saturday at 14:30 Posted Saturday at 14:30 (edited) Ne hvalite se da ste politicki aktivni Edited Saturday at 14:37 by MeanM@ 3
ZokiAsov Posted Saturday at 14:38 Posted Saturday at 14:38 Mi? S leva na desno: kums, ja sam ovaj mali sto se kliberi, milosica i crni djordje. Ovi ostali nemaju veze sa nama i transparentom, neki cobani budale 1 2
MeanM@ Posted Saturday at 14:41 Posted Saturday at 14:41 Pardon my french. Ovi vaši saborci htedoh reći, nego u brzini
ZokiAsov Posted Saturday at 14:45 Posted Saturday at 14:45 Super si se izvadio. Vasi saborci su tom logikom ovi sto biju zene u bnv 1
Nikodije Posted Saturday at 14:57 Posted Saturday at 14:57 Jel ima i kurve i ketering ko kupi kartu? Ovo je malo 1
booyaka Posted Saturday at 15:03 Posted Saturday at 15:03 El su ovo evakuisani ljudi sa stadiona Partizana? Pitam jer tako izgleda.
Nikodije Posted Saturday at 15:10 Posted Saturday at 15:10 6 minutes ago, booyaka said: El su ovo evakuisani ljudi sa stadiona Partizana? Pitam jer tako izgleda. Ne, smešteni su po ložama
Recommended Posts