November 29, 2024Nov 29 Mislim da EL čeka da se završe sve utakmice ovog kola i onda određuje kazne klubovima, osim ako nije nešto drastično u pitanju a ovo Partizanovo ne spada u tu kategoriju.
November 30, 2024Nov 30 Author Pariz. Ne treba im fensi trener ni skupa pojacanja niti 100 miliona eura budzeta za 4 sezone. Ekipa uzela EC i bez pojacanja je prva u EL posle 12 kola. Koliko je kosarka predivan sport i pored raznih Himkija, Partizana i Paoa koji trose milijarde i kupuju slavu. Srecom vazda ce tu biti neki Zalgiris, neka Zvezda, neki Pariz koji ce cijeniti ovu igru
November 30, 2024Nov 30 Tiago je ključ tog uspeha. Odličan trener, videlo se to i protiv nas, da nije bilo nestvarne partije Nedare glatko bi izgubili.
November 30, 2024Nov 30 Ne hvalite se da ste politicki aktivni Edited November 30, 2024Nov 30 by MeanM@
November 30, 2024Nov 30 Mi? S leva na desno: kums, ja sam ovaj mali sto se kliberi, milosica i crni djordje. Ovi ostali nemaju veze sa nama i transparentom, neki cobani budale
November 30, 2024Nov 30 6 minutes ago, booyaka said: El su ovo evakuisani ljudi sa stadiona Partizana? Pitam jer tako izgleda. Ne, smešteni su po ložama