copkillah Posted Friday at 09:52 Posted Friday at 09:52 11 hours ago, pantelia said: kazu Grci da je navijac sa slike udario Barcokasa Ako je ovaj levo, mislim da ga je samo pitao za frst impresns, mozda se i skinuo, ali sumnjam da ga je udario izgleda da ga je gurnuo i ako je tako, treba mu zabraniti pristup hali, trajno pre toga je Barckoas probao da iscenira incident sa Androićem, navodno ih je ovaj PSOVAO celu utakmicu, što je onako baš uverljivo, em što je Androić u pitanju, em što ne znam kako tačno u sred one paklene buke ti možeš da čuješ šta ti dobacuje neko sa protivničke klupe 2
Eleniko Posted Friday at 10:34 Posted Friday at 10:34 Koja drama za Montejunasa Da li da uzme pare Ostoji Da li da suspenduje Arenu i pomogne svoj tim Možda najbolje 2 u 1? Kakve dileme ...
booyaka Posted Friday at 10:40 Posted Friday at 10:40 Ne bi trebalo da suspenduje navijače, samo sektor 200, recimo tri utakmice.
ZokiAsov Posted Friday at 10:45 Posted Friday at 10:45 Video sam se na kratko sa zelimirom na kosancicevom vencu malopre. Kaze situacija je bas ozbiljna. Minimum 10 utakmica prazna arena 1
copkillah Posted Friday at 10:46 Posted Friday at 10:46 ova dvojica ugursuza gore su redefinisali pojam "patnja" 1
MiddleClass Posted Friday at 12:21 Author Posted Friday at 12:21 2 hours ago, copkillah said: em što ne znam kako tačno u sred one paklene buke ti možeš da čuješ šta ti dobacuje neko sa protivničke klupe Isto onako kao sto igraci u paklenoj atmosferi cuju instrukcije sa klupe u toku igre? 1
Eleniko Posted Friday at 12:23 Posted Friday at 12:23 1 minute ago, MiddleClass said: Isto onako kao sto igraci u paklenoj atmosferi cuju instrukcije sa klupe u toku igre? ne hrani trola 1
MiddleClass Posted Friday at 12:25 Author Posted Friday at 12:25 Just now, Eleniko said: ne hrani trola Znas onu stvar od Helmuta Kola - kopija trola karo sam do bola? 3
booyaka Posted Friday at 12:52 Posted Friday at 12:52 Biće kažnjen Partizan samo je pitanje kako i koliko. 1
shimpu Posted Friday at 13:12 Posted Friday at 13:12 Upravo je potvrdjeno. Novcana kazna 4800 evra i usmena opomena da se vise ne ponovi. Uh dobro smo prosli
ubibobi Posted Friday at 13:42 Posted Friday at 13:42 47 minutes ago, booyaka said: Biće kažnjen Partizan samo je pitanje kako i koliko. Proglasiće pobede zvezde i olija službenim rezultatom 25:0 2 1
Papovac Posted Friday at 13:48 Posted Friday at 13:48 boli nas uvo, imamo pare od brata vasingtona. najbolji transfer ikad. 2
smooth.Op Posted Friday at 13:49 Posted Friday at 13:49 Mali Maksa, definicija vica šta zna dete šta je 500 kila
Recommended Posts