Jump to content
Info

Pomozi bratu grobaru!

Featured Replies

1 hour ago, Tresko said:

Ima, ima indicija:

IMG_9712.thumb.jpeg.67aef7db9718afc420540ea1fb1e069b.jpeg

"Bode stiže ranije da se privikne na beogradsku vrelinu"

link

hehe, ne znaju da smo im, reakcija, spremili produzeni boravak na aerodromu i da ih ceka iznenadjenje u hotelu. delujemo kao otpisani u seriji otpisani. 

Spoiler

bez obzira, ocekujem da nas razguze, ali bar da im zgadimo pobedu.

Edited by Karelia slims

tuzni su ovi upisi u kojima se broje tudje pare. sta je kao gradjanin imam od toga da li gradi stojan vujko ili bojan rujko? bitno je da se gradi.

Autor teksta ocigledno nema pojma da Covke nema veze sa SNS

3 hours ago, Lord Stef said:

Autor teksta ocigledno nema pojma da Covke nema veze sa SNS

Pa da, a on se u stvari non-stop bori protiv braće vučić da ga ne isteraju iz kluba. Oni njemu svake sezone 15 miliona eura, a on se još jače bori protiv njih. Još je morao onomad da se pesniči sa tetka džajom u prostorijama fudbalskog kluba.

Nije budala onaj koji ne zna čitati, nego onaj ko u Radino napisano vjeruje.

Marko Miljanov, citat iz djela Primjeri čojstva i junaštva

Spoiler

:tongue:

On 25. 8. 2024. at 10:12, Eleniko said:

Odakle ti to da je Zvezda SNS projekat?

I ko je Željko?

kad se vidi sta uradise sa nanelijem i kaboklom i kako rasterase ekipu, nije cudo sto je mirotic odustao u poslednjem trenutku. bas mudra odluka.

Misliš da je čestiti litijaš sve to znao unaprijed? 

verujuci ljudi imaju predskazanja

Žoc je rekao poziv, a 105% mu se German ukazao, tj. javio.

38 minutes ago, Karelia slims said:

verujuci ljudi imaju predskazanja

Ukazao mu se Prvoslav 

• Author

"Iskusan sam igrač, dobio sam lepu priliku da se borim za trofeje, kako u Španiji, tako i u Evroligi." 

1668_partizan-efes-44_kfl.webp?timestamp