Thursday at 23:353 days Author Gledao sam samo produzetak. Na sta su vam napadi licili, tacno se vidi potpis prevazidjeog trenera
Friday at 04:463 days 5 hours ago, MiddleClass said:Gledao sam samo produzetak. Na sta su vam napadi licili, tacno se vidi potpis prevazidjeog trenera Gledao i ja vas prvi mec u Podgorici. Tacno se vidi potpis trenera bez pokrica. Bar da odrzi jedan motivacioni govor na TO...
1 hour ago1 hr za EL treba da uložimo malo u tu kontrolu leta. da sateravaju Barsu na Moravu, Real na Ponikve, Grke u Temišvar ako može ili Peštu još bolje, Turke u Prištinu.onda da studenti grobari organizuju blokadu autoputa baš u zgodno vreme, pa da se zadrže u busu još tri-četiri sata pride. podrazumeva se da bus nema klimu i da majstor cepa Nervoznog poštara i Braću bez gaća na zvučnicima (uložiti u muziku da se čuje dobro, da grmi). Edited 1 hour ago1 hr by Ted
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Ted said:za EL treba da uložimo malo u tu kontrolu leta. da sateravaju Barsu na Moravu, Real na Ponikve, Grke u Temišvar ako može ili Peštu još bolje, Turke u Prištinu.onda da studenti grobari organizuju blokadu autoputa baš u zgodno vreme, pa da se zadrže u busu još tri-četiri sata pride. podrazumeva se da bus nema klimu i da majstor cepa Nervoznog poštara i Braću bez gaća na zvučnicima (uložiti u muziku da se čuje dobro, da grmi).Ne može na Moravu. Šta ako odu da operu ruke?