Yesterday at 06:011 day Priča se po gradu da će ovo biti fotografija za naslovnicu krimi-političkog bestselera Kako sam pobedio obojenu revoluciju. nije za one sa slabim srcem
Yesterday at 09:401 day 3 hours ago, Filozof manijak said:Priča se po gradu da će ovo biti fotografija za naslovnicu krimi-političkog bestselera Kako sam pobedio obojenu revoluciju.nije za one sa slabim srcemPogrešio si topic.
Yesterday at 11:201 day 5 hours ago, Filozof manijak said:Priča se po gradu da će ovo biti fotografija za naslovnicu krimi-političkog bestselera Kako sam pobedio obojenu revoluciju.nije za one sa slabim srcemja da sam urednik tog izdanja, sav svoj autoritet bi uložio da ovo bude kavertm
Yesterday at 11:201 day sad barem znamo zašto je ovolika pauza između utakmica, treba saslušati potencijalne delikventehttps://www.politika.rs/sr/clanak/678736/karlik-dzons-na-saslusanju-u-tuzilastvu)
Yesterday at 11:301 day 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ja da sam urednik tog izdanja, sav svoj autoritet bi uložio da ovo bude kavertmRadni naslov bestselera: Zvezda, Srbija, nikad obojena revolucija!
Yesterday at 14:321 day Evo gde biste bili da su vas pustili Zvezda, Bajern, Real i Olimpijakos. Ovako samo Žoc. Čestitke njemu svakako. Uzeo je 9,1 titulu ako prolazak pored iste računamo kao 0,1.
Yesterday at 18:511 day 4 hours ago, Nikodije said:Evo gde biste bili da su vas pustili Zvezda, Bajern, Real i Olimpijakos. Ovako samo Žoc. Čestitke njemu svakako. Uzeo je 9,1 titulu ako prolazak pored iste računamo kao 0,1.Sa kime li je uzeo jednu od tih 9 titula........
Yesterday at 19:591 day 5 hours ago, Nikodije said:Evo gde biste bili da su vas pustili Zvezda, Bajern, Real i Olimpijakos. Ovako samo Žoc. Čestitke njemu svakako. Uzeo je 9,1 titulu ako prolazak pored iste računamo kao 0,1.pored tih 9 titula gospodin Želimir ima i tri finala pridesledeći put da ustaneš kad kucaš post o njemu
Yesterday at 20:031 day 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:sledeći put da ustaneš kad kucaš post o njemuGrandma crossing the street Stoc...Grandma crossing the street Stock Photo - AlamyDownload this stock image: Grandma crossing the street - GF83H3 from Alamy's library of millions of high resolution stock photos, illustrations and vectors.
23 hours ago23 hr Aj za Ostoju znamo, ali i Luka je kao neki Grobar Edited 23 hours ago23 hr by Milošica
23 hours ago23 hr Ovaj Luka je snimao lajv od 2 sata kako vija neke lisice po kvartu. I ljudi to gledaju
23 hours ago23 hr 2 minutes ago, Nikodije said:čobanski kvazipank15 godina na foruma ti je trebalo da smisliš ovu genijalnost ali vredelo je, bravoovi čobani su gori nego dža ili bu