6 hours ago6 hr 27 minutes ago, harper lee said:Na ex-Tviteru izaslo da je dobrovoljni primalac flase u glavu zapravo navijac Partizana. Bice cupavo za njega kad krene horsko pevanje "volim ga k'o oka dva".eto, opet sukob grobarskih frakcija, sve je jasno
5 hours ago5 hr Author 6 minutes ago, Nikodije said:eto, opet sukob grobarskih frakcija, sve je jasnoDačić: Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima18. maj 2013.09:23
5 hours ago5 hr Ovaj govnarko je osetio potrebu da kaže ono što mu je verovatno napisano da kaže:bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović."Osećam potrebu da se oglasim povodom netačnih objava raznih srpskih portala i novina. Nije bilo nikakve tenzije niti dobacivanja tokom mog prisustva u klubu. Nije postojao uopšte kontakt između mog društva i košarkaša Partizana. Ja sam klub napustio 10 min pre incidenta i nisam imao nikakav kontakt sa košarkašima Partizana", napisao je Prijović na Instagramu i dodao:"Šta se posle desilo, ja ne znam. Čovek koji je udaren flašom u glavu je čak simpatizer Partizana i koliko ja znam on je zadobio teške telesne povrede zbog kojih će imati doživotne posledice. Ako vi želite da opravdate ovaj incident, zamolio bih vas da ne spominjete moje ime u kontekstu rasizma navodeći da sam ja imao bilo kakvu ulogu u ovom incidentu. Apsolutno osuđujem svaki vid rasizma i nasilja", naveo je.Ne zna ništa, nema ništa sa tim, nije učestvovao, ali zna da je ovaj simpatizer Partizana i da je zadobio teške telesne povrede.Da sačekamo ko će još da se javi od ćacija, i kad će da se javi ćoki.
5 hours ago5 hr 2 minutes ago, copkillah said:Ako je Grobar, još bolje, Karlik odstranjivač kukolja Kad smo kod crno-bele sapunice, Karlik prošli vikend išao da radi tetovažu kod onog lika što se prošle sezone prikačio sa Ponitkom.
5 hours ago5 hr Just now, *edited by mod said:Kad smo kod crno-bele sapunice, Karlik prošli vikend išao da radi tetovažu kod onog lika što se prošle sezone prikačio sa Ponitkom.Tada se ispostavilo da je gospodin Mare ipak bio u pravu u toj situaciji
3 hours ago3 hr "šta se posle desilo ja ne znam....(u nastavku rečenice) koliko ja znam"prijovićka bi gaa bolje sročila
3 hours ago3 hr Čekamo forumsku verziju kkcz insajdera da pojasni. Edited 3 hours ago3 hr by Milošica