Jump to content
Info

Pomozi bratu grobaru!

Featured Replies

Mora da su momci bili neki nimalo rasistički ljubitelji pravoslavlja, gusala i lebdenja iza stadiona.

• Replies 3.4k
  • Views 122.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Evo jedan tutorijal za grobare. Sa praznom flašom može da se uradi i nešto korisno

21 minutes ago, Nikodije said:

Evo jedan tutorijal za grobare. Sa praznom flašom može da se uradi i nešto korisno

Pokušavaš da kažeš da edukacija rasiste flašom nije korisna???

Kad izađem u klabing sa Bongom, Karlikom i Sterlingom

IMG_20250506_004624.jpg

Interesantno je kako je smesta postala zvanicna verzija da su igraci Partizana samo reagovali na rasizam flasom koja se, eto, slucajno zadesila na dohvat ruke. Ne sumnjam da su igraci izjavili nesto u tom smislu ali ako si crn a upadnes u ovakvo nesto najsigurniji izlaz ti je da optuzis onog drugog za rasizam. I da predupredim dezurne opravdavaoce svakojakih svinjarija ako su s "prave strane brda", ne kazem da nije bilo rasizma ali u ovom trenutku jedina podloga za to su izjave igraca Partizana koji su ucestvovali u tuci. I to igraca od kojih jedan ima podebeo dosije ovakvih i slicnih ispada.

Ako se pogleda ispred kog kluba se ovo desilo, vrlo lako može da se pretpostavi šta je moglo da bude.

Igrači došli da se provedu a zbog poznatosti tj para pokupili dežurne devojke, a lokalnim mandrilima se to nije svidelo pa su krenuli da dobacuju, ali su imali dovoljno svesti da ne rade ništa u klubu zbog obezbeđenja pa su ih sačekali ispred.

Verujem da će se za ostale ispeglati, ali mislim da je Karlik ovim završio Beogradsku epizodu.

IMG_0883.jpeg

raziđi se zabrinuti građanine

Mene kada su jednom vredjali na rasnoj osnovi, izvadio sam flasu koju uvek nosim sa sobom i razbio je o glavu tom koji me je vredjao. Kad je pao, onda sam ga ostatkom flase gadjao. Dosla je policija, dali smo izjave i na kraju smo se svi slozili da sam ispravno postupio. I policija i ja i onesvesceni covek. Posto je ta flasa razbijena, sad nosim drugu, nadam se mi nece biti potrebna

38 minutes ago, shimpu said:

Mene kada su jednom vredjali na rasnoj osnovi, izvadio sam flasu koju uvek nosim sa sobom i razbio je o glavu tom koji me je vredjao. Kad je pao, onda sam ga ostatkom flase gadjao. Dosla je policija, dali smo izjave i na kraju smo se svi slozili da sam ispravno postupio. I policija i ja i onesvesceni covek. Posto je ta flasa razbijena, sad nosim drugu, nadam se mi nece biti potrebna

I ja sam jednom isto tako ali sam razbio sebi o glavu u stilu "Ako ovo radim sebi, šta li ću tek vama?"

Ja sam jednom popio deset piva i onda sam bio mnogo jak

Danas je vidjen Petrušev u 29. novembra kako podnosi prijavu i daje iskaz protiv Karlika. Izgleda je on snimao video tuče.

Kako je onesvescen mogao da snima

na automatici