Thursday at 10:512 days Author Stimac pravi blok da bi studenti imali lagano polaganje protiv grobara
Thursday at 11:242 days A za to vreme “vrati konju glavu Mačvane” divani sa Vučićem i sadi maline sa DJV. Dva univerzuma.
Thursday at 12:082 days 1 hour ago, MiddleClass said:Stimac pravi blok da bi studenti imali lagano polaganje protiv grobara Nema sezonske za stimaru
Thursday at 12:132 days 4 minutes ago, ZokiAsov said:Nema sezonske za stimaruE..al' imamo mi frajera u Bugojnu..
Thursday at 12:182 days 8 minutes ago, ZokiAsov said:Nema sezonske za stimaruPa ja sam prosto šokiran. Šta je sledeće Terzić?Na kraju krajeva Drčela i Mačvan su ipak na istim pozicijama u klubovima...
Thursday at 12:252 days Svaka čast Štimari na ovome, ali setimo se i da je ušao u tu priču tek kada je došao u lični sukob sa SNS-om, pre toga je ćutao
Thursday at 16:512 days Author Dok je Covic pravio kosarkase, dobre ljude i iskrene opozicionare, Dule Vujosevic je na casovima ljubavi pravio kriminalce Edited Thursday at 16:512 days by MiddleClass
Thursday at 17:032 days 5 hours ago, Eleniko said:nemoguže druže nešto si se zabagovao?!Ne, grle se svaki put kad se vide. Malinar.
Thursday at 17:282 days 36 minutes ago, MiddleClass said:Dok je Covic pravio kosarkase, dobre ljude i iskrene opozicionare, Dule Vujosevic je na casovima ljubavi pravio kriminalce a bili su ti dobri kada su vam dali 60 milki, eeeeee