kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 08:32 Posted Saturday at 08:32 4 hours ago, ubibobi said: Ajde što se pozivaju na Praju i Divca koji su pred penziju odigrali po utakmicu i po ali sa ovim niđe veze osim što igra u bratskom crveno belom timu, to je nešto u fazonu kao kroasani što prisvajaju Nola takav im je i klub lažna istorija -> lažne legende -> lažan klub 1 1
kralj Posted Saturday at 09:09 Posted Saturday at 09:09 Imamo klasičan kompleks Partizana i Niškog Radničkog. 5
levi Posted Saturday at 09:40 Posted Saturday at 09:40 5 hours ago, ubibobi said: Ajde što se pozivaju na Praju i Divca koji su pred penziju odigrali po utakmicu i po ali sa ovim niđe veze osim što igra u bratskom crveno belom timu, to je nešto u fazonu kao kroasani što prisvajaju Nola a zašto ga vi napušavate kad dođe?
ubibobi Posted Saturday at 10:18 Posted Saturday at 10:18 25 minutes ago, levi said: a zašto ga vi napušavate kad dođe? Moraš da preciziraš koga i koji to mi i kakve to veze ima sa vašim svojatanjem partizanovih igrača Nisam ja baš verziran u sva dešavanja kao neki od vas što dežurate ovde na blizanačkim temama uvek spremni na fajt ali kad pomeneš te igrače i maloj deci bi prva asocijacija bila vezana za partizan A iskreno me i zabole što svojatate dotične igrače to više gledam onako sa fenomenološkog aspekta 1
Nikodije Posted Saturday at 11:31 Posted Saturday at 11:31 10 hours ago, *edited by mod said: Eh šta ti je tuga ciganjska, svaki vrhunski igrač koji se pojavi kod nas odmah ga svojatate kroz najuvrnutije mentalne vratolomije... 7 hours ago, ubibobi said: Ajde što se pozivaju na Praju i Divca koji su pred penziju odigrali po utakmicu i po ali sa ovim niđe veze osim što igra u bratskom crveno belom timu, to je nešto u fazonu kao kroasani što prisvajaju Nola Milutinov je bukvalno stao pred cigane i pevao i đuskao uz cigansku pesmu, apsolutno niko ga ne prisvaja, sam se prisvojio. 2
Tresko Posted Saturday at 12:22 Posted Saturday at 12:22 Just now, kud u maglu Simoviću said: naš nikola To on djuska sa ciganima uz ciganske pesme.
ubibobi Posted Saturday at 12:33 Posted Saturday at 12:33 56 minutes ago, Nikodije said: Milutinov je bukvalno stao pred cigane i pevao i đuskao uz cigansku pesmu, apsolutno niko ga ne prisvaja, sam se prisvojio. Ma evo vam i Tomaševića uz njega ionako je izvorno vaš ali Divac i Praja su no no
Nikodije Posted Saturday at 12:37 Posted Saturday at 12:37 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: naš nikola Ovde ga je Nelson resetovao na ciganina 3
*edited by mod Posted Saturday at 13:23 Posted Saturday at 13:23 1 hour ago, Nikodije said: Milutinov je bukvalno stao pred cigane i pevao i đuskao uz cigansku pesmu, apsolutno niko ga ne prisvaja, sam se prisvojio. U tome je razlika. Mi nismo Vasu prisvajali zbog pevanja pred navijačima 1 2
kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 13:29 Posted Saturday at 13:29 (edited) a ni moku e doduše moka nije pevao Edited Saturday at 13:29 by kud u maglu Simoviću
ZokiAsov Posted Saturday at 16:46 Posted Saturday at 16:46 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: naš nikola Tuko ih je gde ih vidi
John Coltrane Posted Saturday at 16:56 Posted Saturday at 16:56 On 6. 3. 2025. at 20:02, napadaj said: kamo frka, kamo zvižduci ? Jel to ide posle 16te sekunde snimka?
Recommended Posts