June 29, 20241 yr upropastiće fudbal sa ovim glupostima, udario grom u neku banderu na 10km od stadiona pa jel ima stadion jebeni gromobran
June 29, 20241 yr 9 minutes ago, Boycie said: Ne postoji protivgradna odbrana, te rakete ne čine ništa, barem naučno ništa dokazano https://en.wikipedia.org/wiki/Hail_cannon inače oko 21:55 po radaru treba značajno da se smanji intezitet kiše. Izađoše na teren u 21:55
June 29, 20241 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: upropastiće fudbal sa ovim glupostima, udario grom u neku banderu na 10km od stadiona pa jel ima stadion jebeni gromobran Svejedno je bila ogromna količina padavina, a i grad je rokao. Nisu baš uslovi da se igra fudbal
June 29, 20241 yr Nisam dugo slusao Nedica, da li je on uvek ovako retardiran? Ovo je nivo retardiranost Ace Debila, a to treba uspeti.
June 29, 20241 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: upropastiće fudbal sa ovim glupostima, udario grom u neku banderu na 10km od stadiona pa jel ima stadion jebeni gromobran Ima i teren, 22 kom.
June 29, 20241 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Svejedno je bila ogromna količina padavina, a i grad je rokao. Nisu baš uslovi da se igra fudbal
June 29, 20241 yr Author 4 minutes ago, Milosh76 said: Nedic je lud potpuno Meni pre bio čak i simpatičan u svojoj razdraganosti i tome koliko voli taj svoj sudijski poziv, međutim deluje da je prs'o sa živcima, ulazi u konflikte i postaje agresivan čim mu neko oponira nešto. Doviđence
June 29, 20241 yr Just now, Milosh76 said: Nisam dugo slusao Nedica, da li je on uvek ovako retardiran? Ovo je nivo retardiranost Ace Debila, a to treba uspeti. Na kojeg konkretno Acu Debila misliš
June 29, 20241 yr Just now, Valkyrie said: Meni pre bio čak i simpatičan u svojoj razdraganosti i tome koliko voli taj svoj sudijski poziv, međutim deluje da je prs'o sa živcima, ulazi u konflikte i postaje agresivan čim mu neko oponira nešto. Doviđence Video je da Rade rusi Piksija, indirektno i Vucica, i stao u odbranu
June 29, 20241 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Na kojeg konkretno Acu Debila misliš Ima ih vise na RTS??? Mislim na onog koji ne zna nista o fudbalu i vrlo mu je bitno sto je Viktorija Bekam isla u shoping, dok je u toku finale Lige Sampiona.