June 29, 20241 yr 1 minute ago, ultra plasticni said: verovao sam da makar u germaniji postoji protivgradna odbrana, gde su strelci Sad ću da pogledam.
June 29, 20241 yr Ako grom udari u radiusu od 10km meč se prekida i čeka se 30min. Ako se opet desi udar groma, taj period se restartuje. Tako kažu na BBC.
June 29, 20241 yr Vec je bilo prokisnjavanja u Dortmundu? Kaze onaj debil Nedic da je prekid zbog 2 munje 😂
June 29, 20241 yr 2 minutes ago, Bogotac said: Raspad od zemlje Prokisnjava stadion,cirkus Drzava d'uradi nesto
June 29, 20241 yr 2 minutes ago, ultra plasticni said: verovao sam da makar u germaniji postoji protivgradna odbrana, gde su strelci Ne postoji protivgradna odbrana, te rakete ne čine ništa, barem naučno ništa dokazano https://en.wikipedia.org/wiki/Hail_cannon inače oko 21:55 po radaru treba značajno da se smanji intezitet kiše.
June 29, 20241 yr Ja mislio topovski udar kad je puklo, reko konačno nešto zabavno na tribinama na ovom prvenstvu
June 29, 20241 yr Staje kiša kažu Nemci, vidi se čistije nebo iz stadiona u daljini, ali još lije na jednom delu stadiona.
June 29, 20241 yr Cim ih preuzeli Danci, Nemci aktivirali vestacki oblak iznad stadiona... /teorija zavere off