Jump to content

Nemačka - Danska, 29.6. 21h

Rat bogatih 25 members have voted

1. 1. Koji germanski bogataši pobeđuju?

• Naši™ regularno
    • Naši™ na penale
    • Severni regularno
    • Severni na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/29/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 minute ago, autsajder said:

Zašto puštaju da se igra onoliko posle očiglednih ofsajda????????

Očigledni su nama koji imamo lep pregled i usporeni snimak. Pomoćniku je to delić sekunde, pogotovo ako nije dobro postavljen, ponekad i teška odluka. Poenta je da se greška može ispraviti u jednom slučaju, a u drugom ne može.

• Replies 233
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Ovo prvi put u životu vidim. Da li se dešavalo ovako nešto ranije?

• San Epifanio
    San Epifanio

Bio sam sa društvom na SP u Nemačkoj 2006. godine. I tamo smo se družili sa nekim našim ljudima odande koji su imali devojke Nemice. I u nekoj priči ja se napravim pametan i otpevam ovo što napisaste,

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nemci u dortmundu proveravaju da li je kiša stala       ukradeno

Posted Images

bravoo!!

ovaj virc vec drugi put poslw remplovanja odmah odustaje od duela ili uklizavanja i lritom gubi loptu.

to protiv spanije ne moze. iako lepo dodaje..

Pustati edukativno svim nasim igracima u mladjim kategorijama na svakom treningu

• Author
2 minutes ago, Godfrey said:

Jebote strašno kakve batine je pretrpeo Ridiger večeras

Danci su fen fejvrits jer igraju čvrsto protiv favorita pa onda, kao, takva su ekipa, stamena itd.

Zapravo su mesari i koriste brute force kad god mogu. Protiv nas im prolazi jer nam je autoritet i uticaj nula. Nemci su ih rešili uprkos tome.

Bogdanovic vise ne ume da sastavi recenicu koja nije u sluzbi pljuvanja Srbije i Piksija - "Danci su mrtva ekipa", a samo je milimetar odlucio da ne izbace Nemce. Sve da bi spustio nasu grupu i nase protivnike. Teraj se u kurac, bio si zanimljiv sad si dosadniji od Strajnica.

Edited by JohnnyD

Zasto me mrzis sto volim Seselja Radeta?

Kakav suptilan tovar Radeta, kaže da će danski selektor odmah popiti otkaz, jer ozbiljni savezi tako rade :hihi:

Danci treba da su srecni sto su izgubili samo sa 2-0, koliko su zicera Nemci promasili. Plus onaj fantomski faul na pocetku meca.

Ocekivao sam vise od Danaca (ili domacin jednostavno mora da odigra solidno).

18 minutes ago, Valkyrie said:

Danci su fen fejvrits jer igraju čvrsto protiv favorita pa onda, kao, takva su ekipa, stamena itd.

Zapravo su mesari i koriste brute force kad god mogu. Protiv nas im prolazi jer nam je autoritet i uticaj nula. Nemci su ih rešili uprkos tome.

Ma Danci u fudbalu su kao neki Berdih u tenisu, znaš uvek da će da reše lošije od sebe, i znaš uvek da će ih bolji od njih rešiti.

Ova sloboda i minutaza koju Kros ima treba da pokaze kolko se Piksi sjebo sa taktiziranjem sa Tadicem - legendu, lidera i kapitena reprezentacije (kakvi god da su) ne ostavljas na klupi protiv Engleza u prvoj utakmici evropskog prvenstva. 

realno onaj ponisten gol danaca i penal posle su tesko djubre, koje bi bez vara islo dancima u korist. 

tu se polomio mec.

4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

realno onaj ponisten gol danaca i penal posle su tesko djubre, koje bi bez vara islo dancima u korist. 

tu se polomio mec.

Onaj ofsajd Danaca jbg, VAR ne sme da pravi razliku izmedju milimetar ofsajda, i metar ofsajda. Ili sve ili nista. Ali mislim da mora da se napravi neko unapredjenje kada su one situacije kad je Danac igrao rukom, da neka komisija odluci da li je dovoljno da se svira penal ili ne, ili je bilo bezazleno pa da se npr. da zuti karton odbrambenom za nespretno dizanje ruke. Ali ovde je em minimalno promenio pravac, em nije bilo opasnosti za sansu ili eventualan gol, taj je pas je svakako bio visok i jak, a ruka pogodjena slucajno... Ne sme da se stavi glavnom na teret da gleda monitor i odluci sam, pogotovu kada cela arena domacina ceka da vidi sta ce da odluci. Ajde imaj muda da ne sviras penal. (iako po meni to nije dovoljno za penal)

to je logika onih koji nikad nisu igrali fudbal. takoreći operisanih od sporta. ne može var da pravi razliku između metra i milimetra ako snimak pregleda softver. ali ako ga pregleda čovek i zamrzne snimak u kritičnom trenutku, ošacuje ga 3-4-5 sekundi i proceni da su u liniji, onda su u liniji. i to onda nije ofsajd. ne treba da meri milimetre pobogu.

to što se pregleda su igrači, odbrambeni pravi ofsajd zamke, napadač gleda da uleće a da ne bude u ofsajdu, oni prosto ne mogu tako da igraju i da donose odluke na nivou vrh leve kopačke mi je po milimetra u opsajdu bolje da se malo curiknem. 

koje su to nebuloze, da su pauzirali 1 frame ranije onda bi bio 1 milimetar onside, ovako su pauzirali sledeći frame i dosude offside.

btw Ukrajina vs Francuska, Euro 2012, tekma bila prekinuta sat vremena zbog grmljavine.

Gledala sam do prekida. Pretpostavljam nemci zasluzeno :).

Lepo izgledaju, stabilno, elegantno. Danaca mi nije zao uopste, smorili su protiv nas za narednu deceniju :D

6 hours ago, omiljeni said:

to je logika onih koji nikad nisu igrali fudbal. takoreći operisanih od sporta. ne može var da pravi razliku između metra i milimetra ako snimak pregleda softver. ali ako ga pregleda čovek i zamrzne snimak u kritičnom trenutku, ošacuje ga 3-4-5 sekundi i proceni da su u liniji, onda su u liniji. i to onda nije ofsajd. ne treba da meri milimetre pobogu.

to što se pregleda su igrači, odbrambeni pravi ofsajd zamke, napadač gleda da uleće a da ne bude u ofsajdu, oni prosto ne mogu tako da igraju i da donose odluke na nivou vrh leve kopačke mi je po milimetra u opsajdu bolje da se malo curiknem. 

koje su to nebuloze, da su pauzirali 1 frame ranije onda bi bio 1 milimetar onside, ovako su pauzirali sledeći frame i dosude offside.

btw Ukrajina vs Francuska, Euro 2012, tekma bila prekinuta sat vremena zbog grmljavine.

Videcemo sta ce biti sa Wengerovim predlogom za promenu ofsajd pravila. Meni je utisak podeljen oko njega, mada je sve bolje od ovih situacija gde se gleda ruka u ofsajdu i zbog toga svira isti (rukom ne moze da se postigne gol, nidje veze). Takodje, penal kao penal je prevelika prednost, za cesto bezazlene situacije (saplitanje na cosku sesnaesterca ili udaranje lopte u ruku daleko od gola). Slicno mislim i za kartone. Crveni karton je suvise velika prednost, to ne postoji bukvalno ni kod jednog drugog sporta. Tu bi trebalo uvesti neko vremensko ogranicenje, kao i kod veceine drugih sportova. Umesto penala, slobodan udarac, ma koliko daleko bio prekrsaj.

Sto se ofsajda tice, to je na hokeju lepo reseno; teren podeljen na 3 dela i kada udjes u ofanzivnu trecinu, jedino je markacija bitna, odnosno nema ofsajda dok pak/lopta ne izadje iz iste. Mislim, imas na fudbalu 2 igraca koji su u kontri i sviras ofsajd zbog dodavanja ovome koji se nalazi ispred, nebuloza totalna.; ili oni ponisteni golovi iz daljine, kada je golman izleteo negde u kukuruz, od toga mislim da nema gluplje. Sto se tice dokle bi golman mogao da igra rukom, to mi jedino deluje ok.

Valjda zbog svega ovoga i preferiram hokej, u odnosu na fudbal sve vise.