Jump to content

Nemačka - Danska, 29.6. 21h

Rat bogatih 25 members have voted

1. 1. Koji germanski bogataši pobeđuju?

• Naši™ regularno
    • Naši™ na penale
    • Severni regularno
    • Severni na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/29/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

deutchland uber alles

• Replies 233
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Ovo prvi put u životu vidim. Da li se dešavalo ovako nešto ranije?

• San Epifanio
    San Epifanio

Bio sam sa društvom na SP u Nemačkoj 2006. godine. I tamo smo se družili sa nekim našim ljudima odande koji su imali devojke Nemice. I u nekoj priči ja se napravim pametan i otpevam ovo što napisaste,

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nemci u dortmundu proveravaju da li je kiša stala       ukradeno

Posted Images

48 minutes ago, đorđe geprat said:

deutchland uber alles

Bio sam sa društvom na SP u Nemačkoj 2006. godine. I tamo smo se družili sa nekim našim ljudima odande koji su imali devojke Nemice. I u nekoj priči ja se napravim pametan i otpevam ovo što napisaste, ubeđen da su to reči himne. Kad odjednom neka nelagoda kod ovih devojaka, a nije zbog mog falširanja. Tek sve u svemu tad naučih da to jesu reči nemačke himne, ali one zabranjene, nacističke.

Praštajte na ovom skretanju s teme.

Prosuh pivo

4 minutes ago, Milošica said:

Prosuh pivo

Nemacko ili Dansko? 😁

Just now, Milosh76 said:

Nemacko ili Dansko? 😁

Bira jebena, bila na sniženju.

Pukoh previše para na ručku sa Zoranom juče, mislio sam da mogu da ga ispratim.

Zoki jede ko konj, a?

:Jova:

1 hour ago, San Epifanio said:

Bio sam sa društvom na SP u Nemačkoj 2006. godine. I tamo smo se družili sa nekim našim ljudima odande koji su imali devojke Nemice. I u nekoj priči ja se napravim pametan i otpevam ovo što napisaste, ubeđen da su to reči himne. Kad odjednom neka nelagoda kod ovih devojaka, a nije zbog mog falširanja. Tek sve u svemu tad naučih da to jesu reči nemačke himne, ali one zabranjene, nacističke.

Praštajte na ovom skretanju s teme.

bem ga. za mnogo izraza, simbola može da se veže nešto nemilo pa i za to. ovo što sam napisao gugl prevodi kao nemačka iznad svega. mislio sam na u fudbalu naročito iznad danaca. kao ono linekerovo.

Po meni, Nemačka nema tim ni igru za titulu, ali ne verujem da su Danci oni koji će ih zaustaviti. Danska igra precizno i disciplinovano, ali i dosta sporo i nema neki poseban individualni kvalitet. Ta igra prolazi protiv divljih ekipa, ili onih koji imaju manji individualni kvalitet, a ovde je upravo obratno - igraju protiv disciplinovane ekipe koja je bolja individualno od njih, pa sumnjam da će Danci tu nešto više napraviti, tim pre što nisu ni do sada bili blistavi.

Nemačka apsolutno ima tim za titulu. Gundogan - Kros je sigurno najkvalitetnija veza na turniru. Ovi mladci napred su veoma zajebani. Odbrana isto par cementnih likova. Svakako jedan od favorita da osvoji.

12 minutes ago, Ayatollah said:

Po meni, Nemačka nema tim ni igru za titulu, ali ne verujem da su Danci oni koji će ih zaustaviti. Danska igra precizno i disciplinovano, ali i dosta sporo i nema neki poseban individualni kvalitet. Ta igra prolazi protiv divljih ekipa, ili onih koji imaju manji individualni kvalitet, a ovde je upravo obratno - igraju protiv disciplinovane ekipe koja je bolja individualno od njih, pa sumnjam da će Danci tu nešto više napraviti, tim pre što nisu ni do sada bili blistavi.

Pre svega nemaju trenera - Naglesman nije taj kalibar.

Ali slažem se da bi večeras trebali da prodju - ne pamte se prvenstva gde domaćin rano ispadne.

15 minutes ago, John Coltrane said:

Pre svega nemaju trenera - Naglesman nije taj kalibar.

Ali slažem se da bi večeras trebali da prodju - ne pamte se prvenstva gde domaćin rano ispadne.

Čekaj samo kad mi budemo domaćini

• Author

Danci prolaze samo ako Ridiger opet da autogol pa onda parkiraju dabldeker ispred Šmajhela.

Ne vidim drugi način.

Nemački lokalpatriotizam na delu, svako selo ima svoj baner na stadionu :laugh:

• Author

Nema gola, ovo je bio faul.

Ne na Šmajhelu nego onom drugom.