Jump to content

Nemačka - Danska, 29.6. 21h

Rat bogatih 25 members have voted

1. 1. Koji germanski bogataši pobeđuju?

• Naši™ regularno
    • Naši™ na penale
    • Severni regularno
    • Severni na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/29/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nemci pomerili trening, jer je toliko bio isprskan ceo stadion insekticidom protiv komaraca, da nisu mogli da disu a08ced58da5d296757cc4a5c4454e923_w200.gi

• Replies 233
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Ovo prvi put u životu vidim. Da li se dešavalo ovako nešto ranije?

• San Epifanio
    San Epifanio

Bio sam sa društvom na SP u Nemačkoj 2006. godine. I tamo smo se družili sa nekim našim ljudima odande koji su imali devojke Nemice. I u nekoj priči ja se napravim pametan i otpevam ovo što napisaste,

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nemci u dortmundu proveravaju da li je kiša stala       ukradeno

Posted Images

jebeni današnji nemački metroseksualci, nekada su nemci prskali sarin, fozgen i difozgen po sebi za vreme treninga

32 minutes ago, Eleniko said:

jebeni današnji nemački metroseksualci, nekada su nemci prskali sarin, fozgen i difozgen po sebi za vreme treninga

Hrubes je znao da proguta ceo roj komaraca i da ga ispljune na kraju utakmice :foot2:

3 hours ago, Lancia said:

Hrubes je znao da proguta ceo roj komaraca i da ga ispljune na kraju utakmice :foot2:

Moja žena tvrdi da ime Horst više ne postoji u Nemačkoj, da se to ne daje novorođenoj deci... Kaže generacija njenog oca /bio 1932./ i dece im ...

4 hours ago, Eleniko said:

A na pauzama piju akumulatorsku kiselinu iz Dajca.

5 minutes ago, Eleniko said:

Moja žena tvrdi da ime Horst više ne postoji u Nemačkoj, da se to ne daje novorođenoj deci... Kaže generacija njenog oca /bio 1932./ i dece im ...

Ima neki poseban razlog za to, Ili?¿

2 minutes ago, Lancia said:

Ima neki poseban razlog za to, Ili?¿

Kaže da ne zna, čak ni značenje imena. Ja mislim da je ime ispalo sa liste isto kao arhaična imena u Srbiji tipa Živorad ili Ljubodrag.

Ovde u Grčkoj stara imena se čuvaju doslednim prenošenjem sa dede i babe na novorođenče. Tako se i dalje drže i Paleologos i Stavrula i slično, mada su mi baš nedavno pričali da je toga sve manje po Atini...

Horst Wessel Lied beše himna nsdap, možda ima neke veze..

преузимање (26).jpeg

znam da je bio austrijski teniser Horst Skoff, pa fudbaler sparte Horst Siegl .... sad slabo nesto ima imenjaka. istina

Zaboravili ste najvećeg Horsta

Nemci. 

protiv favorita ofc.

ajmo danci, do druge titule

Nemačka, naravno.

Jedan mali dečak zna za koga navijam, pa mi napravio narukvicu za ove prilike :wub:

Spoiler

20240629-123527-30.jpg