June 28, 20241 yr Nemci pomerili trening, jer je toliko bio isprskan ceo stadion insekticidom protiv komaraca, da nisu mogli da disu
June 28, 20241 yr jebeni današnji nemački metroseksualci, nekada su nemci prskali sarin, fozgen i difozgen po sebi za vreme treninga
June 28, 20241 yr 32 minutes ago, Eleniko said: jebeni današnji nemački metroseksualci, nekada su nemci prskali sarin, fozgen i difozgen po sebi za vreme treninga Hrubes je znao da proguta ceo roj komaraca i da ga ispljune na kraju utakmice
June 28, 20241 yr 3 hours ago, Lancia said: Hrubes je znao da proguta ceo roj komaraca i da ga ispljune na kraju utakmice Moja žena tvrdi da ime Horst više ne postoji u Nemačkoj, da se to ne daje novorođenoj deci... Kaže generacija njenog oca /bio 1932./ i dece im ...
June 28, 20241 yr 4 hours ago, Eleniko said: jebeni današnji nemački metroseksualci, nekada su nemci prskali sarin, fozgen i difozgen po sebi za vreme treninga A na pauzama piju akumulatorsku kiselinu iz Dajca.
June 28, 20241 yr 5 minutes ago, Eleniko said: Moja žena tvrdi da ime Horst više ne postoji u Nemačkoj, da se to ne daje novorođenoj deci... Kaže generacija njenog oca /bio 1932./ i dece im ... Ima neki poseban razlog za to, Ili?¿
June 28, 20241 yr 2 minutes ago, Lancia said: Ima neki poseban razlog za to, Ili?¿ Kaže da ne zna, čak ni značenje imena. Ja mislim da je ime ispalo sa liste isto kao arhaična imena u Srbiji tipa Živorad ili Ljubodrag. Ovde u Grčkoj stara imena se čuvaju doslednim prenošenjem sa dede i babe na novorođenče. Tako se i dalje drže i Paleologos i Stavrula i slično, mada su mi baš nedavno pričali da je toga sve manje po Atini...
June 29, 20241 yr I posle se čudimo kako su im prodali nacizam… https://www.instagram.com/reel/C8t3nBPNa80/?igsh=NXVocTltMWxjcmlq
June 29, 20241 yr znam da je bio austrijski teniser Horst Skoff, pa fudbaler sparte Horst Siegl .... sad slabo nesto ima imenjaka. istina
June 29, 20241 yr Nemačka, naravno. Jedan mali dečak zna za koga navijam, pa mi napravio narukvicu za ove prilike Spoiler