June 29, 2024Jun 29 Onaj šatirani što greje klupu u Aston Vili ima 3x više talenta od cele navalne linije Italijana. Minus Kijeza
June 29, 2024Jun 29 3 minutes ago, Filozof manijak said: Ako sam dobro rekapitulirao, Italijani ne bi izašli iz grupe da nisu dali onaj gol u 100.minutu protiv Hrvata? Ne bi 1 minute ago, goofs said: Pa što Barelu jbt Ima žuti. I 2 leve noge
June 29, 2024Jun 29 Kijeza skoro nikad ne dodaje unazad, svaka akcija mu je ka napred, bilo pas, bilo dribling. Fascinantan fudbaler
June 29, 2024Jun 29 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Onaj šatirani što greje klupu u Aston Vili ima 3x više talenta od cele navalne linije Italijana. Minus Kijeza Misterija mi je Skamaka, to je igrač za male timove
June 29, 2024Jun 29 Skamaka mada mi se čini da su bila dva ofsajda. Loš je ovo sastav Italije, ako izuzmemo odbranu tu su samo Barela i Kijeza igrači neke više klase i, iako su u lošoj formi, moraju da igraju.
June 29, 2024Jun 29 Kaze Matic "Italijani nisu vise aktuelni prvaci"... Verovatno su Svajcarci sad aktuelni prvaci
June 29, 2024Jun 29 Moze se reci rutinski (posle gledanja) Svajcarci su bas tim. Ne panice, svi znaju svoju ulogu, mogu samo ponoviti, rutinski.