Jump to content

Švajcarska - Italija, 29.6. 18h

EuroPapa fight 27 members have voted

1. 1. Koji Papini prolaze?

• Gardisti regularno
    • Domaćini regularno
    • Gardisti na penale
    • Domaćini na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/29/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

14 minutes ago, Lancia said:

Na koga li me igrom podseca Italija, pomozite mi reci :think:

Spaleti zvao Piksija pred utakmicu da cuje par saveta. I tacno se vidi primena istih. Isto poluvreme kao mi protiv danaca, samo sto smo uspeli ne primiti gol.

• Replies 109
  • Views 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ubiću te. Italijani su domaćini Papi jer im se ustoličio posred prestonice.       Sve mi pokvariš! 

• Gardisti su Italijani zato što čuvaju papu u specijalnim odorama, a domaćini su Švajcarci zato što pričaju (i) njemački. Sad glasaj slobodno.        

• James Marshall
    James Marshall

Za Švajcarce čisto fudbalski, ozbiljna ekipa, Žabari prilično negledljivi, a nemaju ni neke face u ekipi da bi se za njih navijalo. Dakle, za braću Xherdana i Granita, ipak su oni reprezenti srca Srbi

Jel se to italijancici brukaju :)

Italijani trebaju da budu zadovoljni, sto je samo 0-1. Savrsen protok lopte Svajcaraca, minimalan broj gresaka. Nesto losiji zavrsni pas, no ne moze sve biti idealno.

potop 🤣

Auuuu golcine

Potop žabara.

Sta bi ovo?

2-0 evrogol

2:0 je najopasniji rezultat” Ovako je govorio čuveni Živa (VIDEO) – Sport  News Magazin

2 minutes ago, Jeremija said:

2:0 je najopasniji rezultat” Ovako je govorio čuveni Živa (VIDEO) – Sport  News Magazin

Mjok.

Ima ovde vremena za bilo šta ali na jednoj  klupi je Šaćiri a na drugoj Raspadori...

Neverovatno, ali 2012. Spanija osvaja pa ispada u osmini na sledecem. 2016. Portugal osvaja pa ispada u osmini 2020. 2020. Italija osvaja...

piksi moze da se pohvali da je imao igru kao osminofinalista

pixi nije primio dva gola

Ako sam dobro rekapitulirao, Italijani ne bi izašli iz grupe da nisu dali onaj gol u 100.minutu  protiv Hrvata?

Pa što Barelu jbt