June 29, 2024Jun 29 4 minutes ago, Lancia said: Na koga li me igrom podseca Italija, pomozite mi reci Na Španiju?
June 29, 2024Jun 29 9 minutes ago, John Coltrane said: Pa miiiisim, repka sa mesarom Kielinijem da nekome bude simpa Auuu sad me podseti, Kijelini i Bonuci, silovase Engleze. To je to, jesu prgavi ali karakteri, ovo sad bezlicno.
June 29, 2024Jun 29 6 minutes ago, villiem said: Do nas je valjda, ovi su kvalitetnim radom postali ozbiljna ekipa. Mene sed nervrira sto ovaj sportski pozdrav dobro posmatra neke segmente igre Svajcarci ce dati gol kroz sredinu duplim pasom kako se dodaju Ma naravno. Prosto vidim da su odlična ekipa i imam problem da zdušno navijam za njih. A zaslužuju. Nema kod Švajcaraca jakovih napada. Oni tačno znaju šta rade, ko se gde kreće, što se moglo videti kod gola. Lagano dave svoje žrtve.
June 29, 2024Jun 29 Just now, Lancia said: Na koga li me igrom podseca Italija, pomozite mi reci Na manekene
June 29, 2024Jun 29 Mi smo u Rusiji bili egal sa Svajcarskom, gde su oni otisli sa igrom za 6 godina, a gde mi, u suprotnom pravcu smo se rastali.