June 27, 2024Jun 27 @kud u maglu Simoviću ne nasedaj na podlu provokaciju Edited June 27, 2024Jun 27 by Ted
June 27, 2024Jun 27 kvaka je u naslovu, EuroPapa fight.....a dodatna kvaka je što nema Holanđana, jel bi tek onda haos bio elem Italijani čuvaju papu jel im se naselio tamo na teritoriju, ko zaštićeni podstanar. a ovi Švicarci ga na kao čuvaju, pa su garda. al ne znam od koga ga čuvaju, pošto su i okolo sve papini.....možda od sebe samih, pošto tamo vrvi od Srba, Albanaca, Turaka, a oni nisu pod ozračjem kurije, a i Voja Šešelj je lepo objasnio da je vatikanska kurija večito žedna srpske krvi. a verovatno i druge zajebana igra ovaj fudbal Edited June 27, 2024Jun 27 by Ted
June 27, 2024Jun 27 Author 9 minutes ago, Ted said: kvaka je u naslovu, EuroPapa fight.....a dodatna kvaka je što nema Holanđana, jel bi tek onda haos bio elem Italijani čuvaju papu jel im se naselio tamo na teritoriju, ko zaštićeni podstanar. a ovi Švicarci ga na kao čuvaju, pa su garda. al ne znam od koga ga čuvaju, pošto su i okolo sve papini.....možda od sebe samih, pošto tamo vrvi od Srba, Albanaca, Turaka, a oni nisu pod ozračjem kurije, a i Voja Šešelj je lepo objasnio da je vatikanska kurija večito žedna srpske krvi. a verovatno i druge zajebana igra ovaj fudbal Ja sam u misiji, vidiš kako si svašta nešto naučio iz jednog polla! Kad već ne mogu i ja da glasam - onda bar vas da zajebavam.
June 29, 2024Jun 29 54 minutes ago, Valkyrie said: nema X kad se ispada Naravno da ima X na kladionici.
June 29, 2024Jun 29 Naravno da ovo nije kladioničarska tema, pa tako nema iksa, neko mora dalje. Edit: navijam za Italiju, tipujem na Švicu Edited June 29, 2024Jun 29 by Sokrat dodao prognozu
June 29, 2024Jun 29 25 minutes ago, Sokrat said: Naravno da ovo nije kladioničarska tema, pa tako nema iksa, neko mora dalje. Ima X biče produžetci.