Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Standardno na 10.000 i 5.000 metara. Finis. Ko Mo Fara. Ok, ovog puta nije bila spora trka, ali, kako sam danas mrzovoljan Paja Patak, vise mi se svidjaju kad ih neko urniste tempom u poslednjih 800m.

Edited by Budja

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

44:05 zadnji krug ako sam dobro cula :ohmy:

Na vrucinu i sparinu.

Edited by Moonwalker

1 minute ago, Stela said:

Nije mogao zlatnog da stigne :D

Nisam ni za koga navijala, ali volim da Etiopija uzme neku medalju u ovim disciplinama.

Ma oni su sa Kenijcima i Ugandjanima pretplaceni na medalje na dugim prugama. Amer je ovde underdog.

4 hours ago, arheolog1981 said:

Nema Yulimar Rojas u troskoku, povreda ahilove tetive:(

Mnogo je bitnije sto neme srebrne iz Tokija :fantom:

zar skakaci sa motkom  nisu uvek na kraju takmicenja? cudno mi je da vec skacu.

Koliko nisam u toku, tek sad vidim da se odmah dobija diskvalifikacija za start pre znaka na trkama. Ranije je bio žuti karton, pa crveni ako opet zezneš. Kada je to promenjeno?

Edited by napadaj

Ne razumem šta se dobilo ovim repasažem na 800 m, svejedno se opet dogodilo da u zavisnosti od sastava grupe neke takmičarke sa mnogo boljim vremenima izvise za prolaz dalje.

• Author

U 19.35 počinje finale u kugli, to se ne sme propustiti :) Kao i za sve, na Max će biti odvojen kanal samo za bacanje kugle 

1 hour ago, arheolog1981 said:

U 19.35 počinje finale u kugli, to se ne sme propustiti :) Kao i za sve, na Max će biti odvojen kanal samo za bacanje kugle 

nadam se da ce biti nekog streama samo za to takmicenje.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Sreća u nesreći :D 

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Pa ne zove se džabe skok s motkom

:covid19:

• Author

Kovač 21.69 za zagrevanje 

Krauzer da im odmah pokaze ko je tata

• Author

Ahahaha, Krauzer porobio... 22.64

Background Picker
Customize Layout