Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Idemo, devojke, idemo, Hasan!!!! 

• Replies 981
  • Views 26.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Bravo OR, au kakav finiš :hail:

Edited by KennyDalglish

Ovo je neverovatno!!!!

Hasan!!!!!!:ziga::ziga::ziga:

Bravo Sifan.

Ova ladno pokusala da je zatvori u krivini :)

Sifan Hassan :hail:

Eto vam junakinja atletike, a bome i OI :)

medalje na 5, 10 i maraton... ma idi bre :hail:

ZLATO ZA SIFAN HASAN! Kakav fenomenalan finalni sprint! Kakvo dostignuće! Kakva heroina! Neverovatno!

GUsAFH9XAAAV4Wr?format=jpg&name=4096x409

:hail:

Edited by vememah

Svaka cast :ziga:

:hail:

Kakva atleticarka!

On 11. 8. 2024. at 8:27, freakns said:

Eto vam junakinja atletike, a bome i OI :)

Taman tako.

Koliko je kilometara istrčala za 7 dana? Danas 42, pa 5 i 10 plus polufinalne trke u tim disciplinama. Žena je vanzemaljac. Kakvo postignuće :ziga:

I u Tokiju je imala 3 medalje, 2 zlata i jednu bronzu, s tim da su discipline išle od 1500 do 10000 m.

She ended up taking gold for both the 5000m and 10,000m, as well as bronze in the women’s 1500m, and in doing so, she became the only athlete ever to medal in the three events at the same Olympics.

https://olympics.com/en/news/sifan-hassan-to-attempt-historic-triple-5000m-10000m-and-marathon-at-paris-2024-olympics

:ziga:

Sifan :ziga:

Amerikanci su trebali oborili oba 4x400 svetska rekorda.

Kod muških su mogli staviti da im trče Hall i Norman i oduvali bi WR

Kod žena su tradicionalno dosta slabiji nego u muških 400 i ovaj put im je falila četvrta jaka da bi imali kompletnu štafetu. Little je sinoć solidno trčala ali da je umesto nje bila Ellis verovatno bi išle dosta brže od tih 0.1 sekundi koliko im je falilo za WR

Kod muškaraca su se jedva plasirali u finale jer su stavili onog klinju što ima 15-16 godina. on je imao očajnu trku pa su Norwood i ova dvojica morali da nadoknade 25-30 metara zaostatka. 

U toj miks štafeti su ostavili trećepozivce da trče i finale jer su u kvalifikacijama postavile WR

Meni malo krivo što nisu stavili Gabby Thomas da trči finale pa da ima najuspešnije Igre u istoriji. I ovako ima to, ali samo je ponovila ono što je Felixica uradila u Londonu, pa aj kao...

Ja kad vidim Gabby meni puls ode na 250 :wub:

Najbolja riba na Igrama. Neita je close 2nd

Zasto Femke Bol nije trcala 400m na Olimpijadi, ako drzi dvoranski svetski rekord? Jesu dvorana i stadion bas toliko razlicite discipline na jednoj relativno kratkoj trci?

Background Picker
Customize Layout