August 10, 2024Aug 10 Just now, Tolaa said: Mislim da je ranije bilo manji broj ukupnih pokušaja (pa su oni koji nisu skakali neke visine imali prednost), a ako je to bilo izjednačeno, onda manji broj pokušaja na prethodnoj visini, pa na onoj ispod, itd. Bilo je tako...
August 10, 2024Aug 10 10 stotinki do svetskog rekorda. Nije imao ko da ih pritisne. Strane trke za kraj!
August 10, 2024Aug 10 Iz, za 10 stotinki, da je barem u prvoj ili drugoj izmeni neko pritisao, pao bi svetski rekord.
August 10, 2024Aug 10 Just now, kralj said: Umalo WR. Femke je 1 ženska zvezda olimpijade. kako pored zive sydney
August 10, 2024Aug 10 sta nacini McLaughlin, majko mila Femke je uradila sta je mogla, bolje od srebra nije mogla
August 10, 2024Aug 10 Druga izmena za SAD, preponasica je napravila razliku. Holandjanke i Britanke istrcale nacionalni rekord.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, kralj said: Umalo WR. Femke je 1 ženska zvezda olimpijade. Koliko god mi bila draga, nakon onakvog mentalnog raspada na 400 m prepone ne može da ponese tu titulu. Svaka čast na štafetama, ali da u svojoj glavnoj disciplini u finalu OI istrčiš najgoru trku u celom olimpijskom ciklusu, previše je.
August 10, 2024Aug 10 Najgora takmicenja, zenski vis i zensko koplje, tacno tamo gde smo imali sanse.
August 10, 2024Aug 10 Author 9 minutes ago, Moonwalker said: Ovde moze da padne neki rekord. Au zamalo svetski rekord iz 1988. godine da padne. Baš sam navijao, jedan od onih rekorda iz plejade ne želim više nikad da ih vidim na ekranu zajedno sa 400m žene i 800m žene