Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Just now, Tolaa said:

Mislim da je ranije bilo manji broj ukupnih pokušaja (pa su oni koji nisu skakali neke visine imali prednost), a ako je to bilo izjednačeno, onda manji broj pokušaja na prethodnoj visini, pa na onoj ispod, itd. 

Bilo je tako...

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Ovde moze da padne neki rekord.

aaa kakva steta. 

10 stotinki do svetskog rekorda. Nije imao ko da ih pritisne. Strane trke za kraj!

Umalo WR.

Femke je 1 ženska zvezda olimpijade.

Iz, za 10 stotinki, da je barem u prvoj ili drugoj izmeni neko pritisao, pao bi svetski rekord.

Ipak je i ovo čudo za Femke :wub: Sad se od ovog stvarno više nije moglo.

Just now, kralj said:

Umalo WR.

kako pored zive sydney

sta nacini McLaughlin, majko mila :hail:

Femke je uradila sta je mogla, bolje od srebra nije mogla

Druga izmena za SAD, preponasica je napravila razliku. Holandjanke i Britanke istrcale nacionalni rekord.

1 minute ago, kralj said:

Umalo WR.

Koliko god mi bila draga, nakon onakvog mentalnog raspada na 400 m prepone ne može da ponese tu titulu.

Svaka čast na štafetama, ali da u svojoj glavnoj disciplini u finalu OI istrčiš najgoru trku u celom olimpijskom ciklusu, previše je.

McLouglin i Duplantis su prve zvezde, to je kristalno jasno.

Najgora takmicenja, zenski vis i zensko koplje, tacno tamo gde smo imali sanse.

• Author
9 minutes ago, Moonwalker said:

Ovde moze da padne neki rekord.

Au zamalo svetski rekord iz 1988. godine da padne. Baš sam navijao, jedan od onih rekorda iz plejade ne želim više nikad da ih vidim na ekranu zajedno sa 400m žene i 800m žene 

Background Picker
Customize Layout