Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Važno je prezivati se Ker

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Beavo za Novozalandjanina!

Bravo Kerr à bravo i amerikanac jer je trazio ovo.

Lepo je kad pobedi tako neko kome su vazne i druge stvari sem biti jedini najbolji

Just now, kralj said:

Jedino što je 1 rušio 2x na 231, a dtlrugi na 234.

1 minute ago, Tolaa said:

Pa da, ali na 234 je Kerr bio bolji. 

Pa da, ali ne gleda se to. Prvi kriterijum je broj pokušaja na poslednjoj preskočenoj visini, drugi ukupni broj neuspelih pokušaja. Ja se ne sećam da je bilo drugačije.

amerikanci ako izduvaju ukupno od kine bice krivac mcewen :d

2 minutes ago, Halvard said:

Pa da, ali ne gleda se to. Prvi kriterijum je broj pokušaja na poslednjoj preskočenoj visini, drugi ukupni broj neuspelih pokušaja. Ja se ne sećam da je bilo drugačije.

Mislim da je to pravilo promenjeno relativno skoro, gledalo se to ranije

Dobro je da se ipak završilo na nekoj respektabilnoj visini.

Fantastična muška 4x400 štafeta sa 4 ili 5 nacionalnih rekorda, počev od drugoplasirane Bocvane.

@Shan Jan

Čestitke.

3 minutes ago, 189- said:

amerikanci ako izduvaju ukupno od kine bice krivac mcewen :d

Ma, jok dobijaju stafetu i basket.

hocu jos jedno cudo od Femke! :) 

Just now, Budja said:

Ma, jok dobijaju stafetu

Femke se pita...  :fantom:

Just now, freakns said:

hocu jos jedno cudo od Femke! :) 

Svi to hocemo, ovo cekam celo vece..

Go Femke, go...

5 minutes ago, Halvard said:

Mislim da je ranije bilo manji broj ukupnih pokušaja (pa su oni koji nisu skakali neke visine imali prednost), a ako je to bilo izjednačeno, onda manji broj pokušaja na prethodnoj visini, pa na onoj ispod, itd. 

Background Picker
Customize Layout