August 10, 2024Aug 10 Lepo je kad pobedi tako neko kome su vazne i druge stvari sem biti jedini najbolji
August 10, 2024Aug 10 Just now, kralj said: Jedino što je 1 rušio 2x na 231, a dtlrugi na 234. 1 minute ago, Tolaa said: Pa da, ali na 234 je Kerr bio bolji. Pa da, ali ne gleda se to. Prvi kriterijum je broj pokušaja na poslednjoj preskočenoj visini, drugi ukupni broj neuspelih pokušaja. Ja se ne sećam da je bilo drugačije.
August 10, 2024Aug 10 2 minutes ago, Halvard said: Pa da, ali ne gleda se to. Prvi kriterijum je broj pokušaja na poslednjoj preskočenoj visini, drugi ukupni broj neuspelih pokušaja. Ja se ne sećam da je bilo drugačije. Mislim da je to pravilo promenjeno relativno skoro, gledalo se to ranije
August 10, 2024Aug 10 Fantastična muška 4x400 štafeta sa 4 ili 5 nacionalnih rekorda, počev od drugoplasirane Bocvane.
August 10, 2024Aug 10 3 minutes ago, 189- said: amerikanci ako izduvaju ukupno od kine bice krivac mcewen :d Ma, jok dobijaju stafetu i basket.
August 10, 2024Aug 10 Just now, freakns said: hocu jos jedno cudo od Femke! Svi to hocemo, ovo cekam celo vece.. Go Femke, go...
August 10, 2024Aug 10 5 minutes ago, Halvard said: Pa da, ali ne gleda se to. Prvi kriterijum je broj pokušaja na poslednjoj preskočenoj visini, drugi ukupni broj neuspelih pokušaja. Ja se ne sećam da je bilo drugačije. Mislim da je ranije bilo manji broj ukupnih pokušaja (pa su oni koji nisu skakali neke visine imali prednost), a ako je to bilo izjednačeno, onda manji broj pokušaja na prethodnoj visini, pa na onoj ispod, itd.