August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Lord Stef said: Aukurac, ukljucite onda i Barshima I Sotilea sad... Ma jok. Ovo he mucenje. A ako amer nije hteo da deli zlatnu medalju zelim mu da je i izgubi.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, kralj said: Ako je Ker hteo da deli, navijam za Amera. Trebala bi mi potvrda što pre da znam šta mi je činiti. Ne znam šta je on hteo, Amer je odmah počeo da viče da hoće da nastavi.
August 10, 2024Aug 10 Just now, Tolaa said: A zajebavaš… 🤣 da evo skoro sam mislio da ce oi proci bez borleea
August 10, 2024Aug 10 Ne znam šta je falilo starim pravilima sa manjim brojem pokušaja da su morali da naprave ovaj cirkus. Edited August 10, 2024Aug 10 by Tolaa
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Tolaa said: Ne znam šta je falilo starim pravilima sa manjom brojem pokušaja da su morali da naprave ovaj cirkus. Imaju isti broj pokušaja, i na poslednjoj preskočenoj visini su uspeli iz istog.
August 10, 2024Aug 10 Just now, Halvard said: Imaju isti broj pokušaja, i na poslednjoj preskočenoj visini su uspeli iz istog. Pa da, ali na 234 je Kerr bio bolji.