Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

• Author

Devetorica preko 21m za sad u kugli :D Isuse kakvo će finale biti 

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Brate mili, znam da je bio povređen i sve, ali lagano već kreće stopama Kolašinca.

Ovo je ispod nivoa Balkanijade.

Edited by Halvard

1 minute ago, Halvard said:

Brate mili, znam da je bio povređen sve, ali lagano već kreće stopama Kolašinca.

Ovo je ispod nivoa Balkanijade.

Nema veze, bice dobar na sledecem takmicenju, male su nagrade ovde da bi se cimalo. 

Edited by samo_opusteno

RTS planira da smara s kuglom celo veče zato što se ovaj naš mučenik tu takmiči?

Prebacio sam kad se ES prešaltovao na plivanje i još ništa drugo nisam video.

fabbri izdominirao

Ubedljivo najgori nastup nekog našeg sportiste u Parizu zasad.

neki francuz kolabirao na oko pola trke 10.000

Drugi sa EP. Izgleda da je vruce i sparno.

Kako iskusno Etiopljanin uze srebro.

Kakva trka na 10000m

:hail:

@Stela Ja navijala za Amera, ali za dlaku mu uze srebro. Ovaj zlatni vec pobegao.

Edited by Moonwalker

koja trka bogovska

kakav finis wow

Strava, kakav finis! Izgazi ih Ceptegej ko gibanicu. I ovaj amer treci u ovoj konkurenciji, svaka cast.

Visoki Etiopljanin se pokacio bar sa 5 takmicara tokom poslednjih 2 km

2 minutes ago, Moonwalker said:

Kakva trka na 10000m

:hail:

@Stela Ja navijala za Amera, ali za dlaku mu uze srebro. Ovaj zlatni vec pobegao.

Nije mogao zlatnog da stigne :D

Nisam ni za koga navijala, ali volim da Etiopija uzme neku medalju u ovim disciplinama.

Background Picker
Customize Layout