August 2, 2024Aug 2 Brate mili, znam da je bio povređen i sve, ali lagano već kreće stopama Kolašinca. Ovo je ispod nivoa Balkanijade. Edited August 2, 2024Aug 2 by Halvard
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Halvard said: Brate mili, znam da je bio povređen sve, ali lagano već kreće stopama Kolašinca. Ovo je ispod nivoa Balkanijade. Nema veze, bice dobar na sledecem takmicenju, male su nagrade ovde da bi se cimalo. Edited August 2, 2024Aug 2 by samo_opusteno
August 2, 2024Aug 2 RTS planira da smara s kuglom celo veče zato što se ovaj naš mučenik tu takmiči? Prebacio sam kad se ES prešaltovao na plivanje i još ništa drugo nisam video.
August 2, 2024Aug 2 Kakva trka na 10000m @Stela Ja navijala za Amera, ali za dlaku mu uze srebro. Ovaj zlatni vec pobegao. Edited August 2, 2024Aug 2 by Moonwalker
August 2, 2024Aug 2 Strava, kakav finis! Izgazi ih Ceptegej ko gibanicu. I ovaj amer treci u ovoj konkurenciji, svaka cast.
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, Moonwalker said: Kakva trka na 10000m @Stela Ja navijala za Amera, ali za dlaku mu uze srebro. Ovaj zlatni vec pobegao. Nije mogao zlatnog da stigne Nisam ni za koga navijala, ali volim da Etiopija uzme neku medalju u ovim disciplinama.