Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Just now, kralj said:

Ne znam da li je do uslova, ali Adriana je ako je suditi po rezultatima, mogla i zlato da uzme, a srebro komotno.

Moglo je svašta da bude, da je ušla u top 8 i imala šest serija. Ali morala bi da baca 62,50 u prve tri, a to nisam siguran da bi mogla.

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Ogrodnikova medalja, Kolak na 20-ak cm do medalje, kakav je ovo paralelni univerzum.

mislio sam da ce podeliti zlato 

Amer neće da deli zlato. 

• Author

Srebro u koplju sa 63.93 :isuse: Više trebalo na prvenstvu Evrope. Baš šteta što Adriana nije našla daljinu za finale 

6 minutes ago, Halvard said:

Moglo je svašta da bude, da je ušla u top 8 i imala šest serija. Ali morala bi da baca 62,50 u prve tri, a to nisam siguran da bi mogla.

Pa govoreno je da bi joj trebao lični rekord za medalju, a ona ima metar i po preko srebra. U tom smislu sam napisao.

Bravo za visaše. Treba 1 da pobedi. Tipujem na Novi Zeland.

• Author
1 minute ago, Tolaa said:

Amer neće da deli zlato. 

I sad je fora šta, ko prvi preskoči 238?

Hahah kakva je ova fora sa preskakanjem u nazad. Ko neke igre bez granica.

1 minute ago, arheolog1981 said:

Srebro u koplju sa 63.93 :isuse: Više trebalo na prvenstvu Evrope. Baš šteta što Adriana nije našla daljinu za finale 

Ne znam koliko je do uslova ili cega vec, u Q su bacali iz prve preko 64m, Poljakinja i 65 i po...

Bliže deluje Ker.

Just now, arheolog1981 said:

Spušta će visinu.

Ovo je bolje, ta podela medalja je bila svinjarija

godina je 2043. pred osamdesethiljada ljudskih ostataka mcewen i kerr i dalje pokusavaju preskociti 2.38.

opet im nudili da podele zlato? :isuse:

zamišljam kad bi u košarci pitali da li hoće da igraju produžetke

Just now, arheolog1981 said:

Valjda, a britanski komentatori na Eurosportu su prvo mislili da skacu 240. Mada su mislili i da je Kerr uzeo zlato. 

3 minutes ago, 189- said:

mislio sam da ce podeliti zlato 

3 minutes ago, Tolaa said:

Amer neće da deli zlato. 

Bolje ovako. Glupo mi to djeljenje zlata. 

Bravo za amerikanca sto je ovako odlucio.

Background Picker
Customize Layout