Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Maileidiiiii!

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Paulino OR :hail:

Kaczmarek ❤️

Treca Poljakinja :). OR posle gotovo 30 godina.

Edited by Moonwalker

Bravo, jos jedan OR postavljen.

Kacmarek :heart:

Aleksandra, da li planirate brzo otvaranje meča

I deluje da je opet pred kraj malo usporila, dal zbog umora ili eto, nije bađ htela da forsira kad je videla da je ubedljivo prva.

• Popular Post

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je bozanstvo u svojoj zemlji koja ima milijardu i 400 miliona stanovnika, sinoc su ga pratili na iglama nadajuci se da ce odbraniti zlato. On je osvojio srebro ali je nakon svih intervjua za Indiju dosao kod nas i bio spreman i sat vremena da prica. Pitao sam ga za ovaj prekrasni zagrljaj sa covjekom koji mu je uzeo zlato i cak pokidao olimpijski rekord Torkildsena, u pitanju je Arsad Nadim iz Pakistana, zemlje sa kojom je Indija bila dugo na ivici nuklearnog sukoba zbog Kasmira. On mi je od srca rekao da mu je drago zbog njega i njegove zemlje jer to zasluzuju. A kompletna istina je da pakistanac zimus nije imao hiljadu dolara da kupi novo koplje i da se sprema za Olimpijadu, nije imao nikakvu podrsku svoje zemlje iako je bio srebrni na SP u Budimpesti. I onda je Copra, koji je puno slavniji sportista i finansiraju ga Samsung i Red Bul, licnom akcijom obezbijedio novac za svog rivala i kupio mu koplje. On mu je sinoc preoteo toliko zeljeno zlato i donio Pakistanu prvi uspjeh uopste na OI cak jos od Barselone 1992. A Copra je osvojio srebro u atletici i zlato u humanosti.."

Sofranac

FB_IMG_1723226993155.jpg

Četvrti rezultat svih vremena, i ako uzmemo u obzir da su prva dva, koh i kratofilova ovo je 😁💪

10 minutes ago, Arkadija said:

I deluje da je opet pred kraj malo usporila, dal zbog umora ili eto, nije bađ htela da forsira kad je videla da je ubedljivo prva.

Mislim da se umorila, jurila je rezultat.

38 minutes ago, 189- said:

neverovatno da je i prosli put kada je bilo finale kugle bila klisa :wacko:

I ispade Kanadjanka :sad:

Ju, kako jeziva frizura Nemca u troskoku.  Bilo je isto ovako groznih, ali ova je da te prođe jeza. Plus prezime. 

Sto bre nemaju nesto da pokrivaju ovaj krug za bacanje kugle kad niko ne baca da zastite krug od kise?

Edited by Sludge Factory

Onaj britanski sprinter bese, ti si komentarisala njegov friz, sad je bio u stafeti :D

Ali i ovaj Nemac je uzasan!

@Arkadija

Edited by Stela

Just now, Stela said:

Onaj britanski sprinter bese, ti si komentarisala njegov friz, sad je bio u stafeti :D

Ali i ovaj Nemac je uzasan!

Jeste, videla sam ga. I još sam nekog videla sa takvom frizurom , ali sad ne mogu da setim u kom sportu.

Spanac preleteo Portugalca

Background Picker
Customize Layout