August 2, 2024Aug 2 Olman lagano skoro 70m u prvom pokušaju u kvalifikacijama. Nivo dominacije Perkovićke iz najboljih dana.
August 2, 2024Aug 2 Od Tokija je u olimpijskom programu. Forsiraju se miks discipline gde god je to moguće. I ovaj miks u streljaštvu gde smo uzeli zlato je uveden u Tokiju.
August 2, 2024Aug 2 6 minutes ago, Halvard said: Od Tokija je u olimpijskom programu. Forsiraju se miks discipline gde god je to moguće. I ovaj miks u streljaštvu gde smo uzeli zlato je uveden u Tokiju. Uh, al sam mator. Meni se to ne svidja. Vestacko uvecanje disciplina.
August 2, 2024Aug 2 Mislim da je biatlon prvi olimpijski sport koji je uveo mešovitu štafetu, pre 20-ak godina, mada nije odmah primljeno na OI. U početku je to bila disciplina za zajebanciju u kojoj se takmiče trećepozivci; danas je kao svaka druga, učestvuju apsolutno svi najbolji i nema nikakvih kalkulacija. Verovatno će nam za nekoliko godina i ovo izgledati kao da je oduvek postojalo.
August 2, 2024Aug 2 Meni je ovo npr bila zabavna novotarija, obratila paznju na SP prvi put, i na 4x100m i na 4x400m. Treba umeti sklopiti tim. Svakako da prednost imaju oni koji imaju jake sprintere u obe konkurencije. Nego gledam Tambieria na reklami za Bridgeston (Max). «Fan» klub sa foruma ima da se cesa Edited August 2, 2024Aug 2 by Moonwalker
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Halvard said: Uvedoše repasaž™ i u atletiku. Sad ću ja kao budja, ne sviđa mi se to. Koji buđa, klot ili 2?
August 2, 2024Aug 2 uskoro baca kuglu sinavcevic. deluje da je rts forsira feed sa nasim takmicarima.
August 2, 2024Aug 2 17 minutes ago, Halvard said: Uvedoše repasaž™ i u atletiku. Sad ću ja kao budja, ne sviđa mi se to. repesaz je najgluplja moguca stvar. ja bih to ukinuo skroz. jedina stvar koja je u boksu dobra, oba porazena u polufinalu dobijaju bronzu(ako nisu i to promenili). nikada nisam voleo ni meceve za bronzu