Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Olman lagano skoro 70m u prvom pokušaju u kvalifikacijama.

Nivo dominacije Perkovićke iz najboljih dana.

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Sta je bre ovo?

Mesovita stafeta. Otkad postoji to?

I naravno svetski rekord u toj novotariji.

Od Tokija je u olimpijskom programu.

Forsiraju se miks discipline gde god je to moguće. I ovaj miks u streljaštvu gde smo uzeli zlato je uveden u Tokiju.

Pade svetski rekord, a jos nije finale :)

6 minutes ago, Halvard said:

Od Tokija je u olimpijskom programu.

Forsiraju se miks discipline gde god je to moguće. I ovaj miks u streljaštvu gde smo uzeli zlato je uveden u Tokiju.

Uh, al sam mator.

Meni se to ne svidja. Vestacko uvecanje disciplina.

Mislim da je biatlon prvi olimpijski sport koji je uveo mešovitu štafetu, pre 20-ak godina, mada nije odmah primljeno na OI.

U početku je to bila disciplina za zajebanciju u kojoj se takmiče trećepozivci; danas je kao svaka druga, učestvuju apsolutno svi najbolji i nema nikakvih kalkulacija.

Verovatno će nam za nekoliko godina i ovo izgledati kao da je oduvek postojalo.

Meni je ovo npr bila zabavna novotarija, obratila paznju na SP prvi put, i na 4x100m i na 4x400m.

Treba umeti sklopiti tim. Svakako da prednost imaju oni koji imaju jake sprintere u obe konkurencije.

Nego gledam Tambieria na reklami za Bridgeston (Max). «Fan» klub sa foruma ima da se cesa :D

Edited by Moonwalker

Uvedoše repasaž™ i u atletiku. Sad ću ja kao budja, ne sviđa mi se to. :nobles:

1 minute ago, Halvard said:

Koji buđa, klot ili 2?

uskoro baca kuglu sinavcevic.

deluje da je rts forsira feed sa nasim takmicarima.

Evo ga 

Prestup

Klinka (17) iz UK na 800m diretno u polufinale, mislim treca trka. Preslatka je.

17 minutes ago, Halvard said:

repesaz je najgluplja moguca stvar. ja bih to ukinuo skroz. jedina stvar koja je u boksu dobra, oba porazena u polufinalu dobijaju bronzu(ako nisu i to promenili). nikada nisam voleo ni meceve za bronzu

Background Picker
Customize Layout