Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Bravo!

Sta bi sa Femke? bas se raspala.

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Način na koji je izvikivao "Femke Bol" :laugh:

koja robot zivotinja :ziga:

Svetski rekord za Amerikanku :ziga:

nadeem opet preko 90 i zlato.

Svaka cast Pakistancu.

Mnogo mi je drago kad neka zemlja koja nema zlato u atletici, to i osvoji. A jos ako je uz OR...

Ja ovo nisam videla, da neko 2 puta prebaci ove daljine u jednoj finalnoj seriji. Svaka čast.

parchment tek osmi. i jamajcani i britanci bas imaju uzasno takmicenje.

26 minutes ago, Budja said:

Bravo!

Sta bi sa Femke? bas se raspala.

moje nestrucno misljenje je da se uspanicila na pocetku kada je mclaughlin stigla i preforsirala do poslednjih sto. a mozda je samo lose preskocila jednu preponu i izgubila momentum.

3 hours ago, Stela said:

Svetski rekord na 400!

3 hours ago, Stela said:

Svaka cast Pakistancu.

Mnogo mi je drago kad neka zemlja koja nema zlato u atletici, to i osvoji. A jos ako je uz OR...

Edited by vememah

Kakav je atletski dan pred nama, nije mi dobro.

Screenshot_20240809_085233_SamsungInternet.thumb.jpg.a75c427f4c70ec5972d639b51c99e790.jpg

Screenshot_20240809_085108_SamsungInternet.thumb.jpg.d219019d0d242eb71a84a497f13143d2.jpg

Je l skok u vis sutra? I je l se oporavio poluobrijani italijan koji je izgubio burmu na otvaranju? 

IMG_0443.jpeg

Sutra nastupa miljenik PPPa :D

Steta sto je u isto vreme kad i protest, gledace se snimak.

Dzonatan Edvards :wub:

Background Picker
Customize Layout