August 8, 2024Aug 8 10 minutes ago, Halvard said: A ne pamtim OI da se nije kukalo na uslove u selu. Meni je najveći problem TV grafika koja em je krajnje rudimentarna, em suviše kasni i u mnogim slučajevima i ne dobijemo rezultat nakon trke. Grafika jeste jednostavna, ali je bar čitljiva, kad se setim one u Budimpešti na SP prošle godine, tamno bordo boja, a slova crna, ništa se nije videlo i nigde nije pisalo koliki je WR i ko ga je i kada postavio. Tako da se ne žalim. Edited August 8, 2024Aug 8 by Arkadija
August 8, 2024Aug 8 15 minutes ago, Halvard said: A ne pamtim OI da se nije kukalo na uslove u selu. Meni je najveći problem TV grafika koja em je krajnje rudimentarna, em suviše kasni i u mnogim slučajevima i ne dobijemo rezultat nakon trke. tebra ja imam grčki tv gde je slika kropovana i nema načina da je razvučem. tako da imam trećinu grafike.
August 8, 2024Aug 8 Uvek se nekako smorim kad krenu štafete, jer to je znak da se takmičenje uskoro završava.
August 8, 2024Aug 8 1 hour ago, MocaVukotic said: Ova richardson kad bi se osisala na kratko bila bi brza 5 sekundi Richardson je velika faca. na Trials pred Tokijo imala pozitivne testove na THC i za to ide ban od mesec dana, ali to je taman dobvoljno da propusti Olimpijske Igre. Međutim postoji neka birokratska fora da ona ipak trči u Tokiju pa da kasnije odradi kaznu. Richardson rekla ma boli me uvo i za vaše testove i banove i žalbe, meni javili da mi je majka teško bolesna, nije mi bilo do života i popušila sam džoint, ako me zbog toga banujete onda Ok. tako da nije bila u Tokiju gde bi se sa Frejzericom i Jackson borila za srebro i bronzu. posle, na jesen na prvoj sledećoj trci je imala neko katastrofa vreme (jer nije ni trenirala) i kerovi jedva dočekali da pišu kako je ona sramota za sport, kako je i bolje što nije bila u Tokiju bla bla. komentarisali i kosu i nokte i sve po redu. odvratno bilo. pre neki dan osvojila srebro, a funjarice ćute.
August 8, 2024Aug 8 7 minutes ago, Stela said: Krece finale skoka u dalj. U nedostatku nasih devojaka, navijam za Mihambo. Ja za Japicini.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Moonwalker said: Ja za Japicini. Ona mi je drugi favorit draga je. Inace Italijani imaju najlepsu opremu.
August 8, 2024Aug 8 Author 5 minutes ago, Moonwalker said: Ja za Japicini. Ja za Davis Woodhall. Retko presimpatično biće
August 8, 2024Aug 8 Sad će ova Mur ničim izazvana da posle medalje u troskoku osvoji i u skoku u dalj.
August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, Stela said: Ona mi je drugi favorit draga je. Inace Italijani imaju najlepsu opremu. Armani , makar za trendze. I Francuzi su skockani. Djokovica niko bolje od Lacosta nije oblacio. U odbojci navijam za njih kad nema nas. Sad cu za Poljake. Edited August 8, 2024Aug 8 by Moonwalker