Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

10 minutes ago, Halvard said:

A ne pamtim OI da se nije kukalo na uslove u selu.

Meni je najveći problem TV grafika koja em je krajnje rudimentarna, em suviše kasni i u mnogim slučajevima i ne dobijemo rezultat nakon trke.

Grafika jeste jednostavna, ali  je bar čitljiva, kad se setim one u Budimpešti na SP prošle godine, tamno bordo boja, a slova crna, ništa se nije videlo i nigde nije pisalo koliki je WR i ko ga je i kada postavio. 

Tako da se ne žalim.

Edited by Arkadija

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

15 minutes ago, Halvard said:

A ne pamtim OI da se nije kukalo na uslove u selu.

Meni je najveći problem TV grafika koja em je krajnje rudimentarna, em suviše kasni i u mnogim slučajevima i ne dobijemo rezultat nakon trke.

tebra ja imam grčki tv gde je slika kropovana i nema načina da je razvučem. tako da imam trećinu grafike. 

Ladno će Jamajci jedino zlato biti u bacanju diska. :D

Uvek se nekako smorim kad krenu štafete, jer to je znak da se takmičenje uskoro završava.

1 hour ago, MocaVukotic said:

Ova richardson kad bi se osisala na kratko bila bi brza 5 sekundi

Richardson je velika faca. na Trials pred Tokijo imala pozitivne testove na THC i za to ide ban od mesec dana, ali to je taman dobvoljno da propusti Olimpijske Igre. Međutim postoji neka birokratska fora da ona ipak trči u Tokiju pa da kasnije odradi kaznu. Richardson rekla ma boli me uvo i za vaše testove i banove i žalbe, meni javili da mi je majka teško bolesna, nije mi bilo do života i popušila sam džoint, ako me zbog toga banujete onda Ok. tako da nije bila u Tokiju gde bi se sa Frejzericom i Jackson borila za srebro i bronzu.

posle, na jesen na prvoj sledećoj trci je imala neko katastrofa vreme (jer nije ni trenirala) i kerovi jedva dočekali da pišu kako je ona sramota za sport, kako je i bolje što nije bila u Tokiju bla bla. komentarisali i kosu i nokte i sve po redu. odvratno bilo.

pre neki dan osvojila srebro, a funjarice ćute.

U sedmoboju letvica na nivou medalje skoka u vis, 195. :ziga:

Krece finale skoka u dalj.

U nedostatku nasih devojaka, navijam za Mihambo.

7 minutes ago, Stela said:

Krece finale skoka u dalj.

U nedostatku nasih devojaka, navijam za Mihambo.

Ja za Japicini.

Baš je čudno bez Ivane, ali jbg, treba da se navikavamo.

2 minutes ago, Moonwalker said:

Ja za Japicini.

Ona mi je drugi favorit :) draga je.

Inace Italijani imaju najlepsu opremu.

• Author
5 minutes ago, Moonwalker said:

Ja za Japicini.

Ja za Davis Woodhall. Retko presimpatično biće :wub:

zabavne su čupave patike

Edited by makaronee
pustio kosu

Sad će ova Mur ničim izazvana da posle medalje u troskoku osvoji i u skoku u dalj. 

6 minutes ago, Stela said:

Ona mi je drugi favorit :) draga je.

Inace Italijani imaju najlepsu opremu.

Armani :wub:, makar za trendze.  I Francuzi su skockani. Djokovica niko bolje od Lacosta nije oblacio.

U odbojci navijam za njih kad nema nas. Sad cu za Poljake.

Edited by Moonwalker

• Author

Nigerijki ako ispadne ovo granje iz kose tu će da joj mere skok :fantom:

Background Picker
Customize Layout