August 7, 2024Aug 7 59 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da prvi put vidim indijskog sportistu na oi Chopra je sutra favorit u koplju. U Tokiju je bio zlatni
August 7, 2024Aug 7 Gledam odloženo, ali da mi je neko rekao će ikad da na 200 m u finalu budu dvojica iz Zimbavea i nijedan Jamajčanin...
August 8, 2024Aug 8 Jamajka je dozivela potop u sprintu na ovim OI. jedna medalja, srebro na muskih 100. i tu su imali 3 finalista, ali u ostaim disciplinama ponor. bez finala na 200 i 400 u obe konkurencije, a na zenskih 100 jedna finalistkinja.
August 8, 2024Aug 8 ove kuglašice sve po 150 kila, i onda doðe jedna od 80 i prebaci sve. jedna čak nosi nekakvu balaklavu.
August 8, 2024Aug 8 13 hours ago, Moonwalker said: Pre nego pocne 400m. Znate li kako se kaze Jamajcanin na poljskom? Jamajchek. Vidi ga koliki je, pa Jamajchek. Krauzer navija za njega. Reveal hidden contents Senegalac je Sengalchek, Kataranin Katarchek, Argentinac Argentinchek Od juce se smejem. Crouser je njemu trener na koledžu. Dečko je proletos bio u rookie minicampu Packersa.
August 8, 2024Aug 8 Inace, sad rece mijaljevic da je nestalo struje u broadcast centru, zanimljivo da su ove OI mozda i najbolje i najzanimljivije godinama unazad, a organizacija pakao, reko bi covek da se odrzavaju u nekoj africkoj zemlji 70ih sa sve prljavom vodom i losim uslovima u selu...
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, MocaVukotic said: Ova richardson kad bi se osisala na kratko bila bi brza 5 sekundi perika uan handred prosent.
August 8, 2024Aug 8 A ne pamtim OI da se nije kukalo na uslove u selu. Meni je najveći problem TV grafika koja em je krajnje rudimentarna, em suviše kasni i u mnogim slučajevima i ne dobijemo rezultat nakon trke.