August 7, 2024Aug 7 Zasluzio Amer srebro. Borio se strasno. Marokanac sto je pobedio kao caplja medju ostalima.
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da prvi put vidim indijskog sportistu na oi Da se pohvalim, video sam ih jutros na ping-pongu.
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, kralj said: I girma i serem padoše Ovaj Girma se bas prosuo. Valjda je ok. Nije stigao do cilja
August 7, 2024Aug 7 Girma je prvi pao. Mislim da njegov pad i nije tako strašno izgledao, al Serem se prosuo žestoko, ali trebalo bi da je ok. Istrčao je do kraja.
August 7, 2024Aug 7 5 minutes ago, Lancia said: Da se pohvalim, video sam ih jutros na ping-pongu. Niste videli Indijku u streljastvu
August 7, 2024Aug 7 Just now, Stela said: Niste videli Indijku u streljastvu Ajoj da bogami bas su se razmileli
August 7, 2024Aug 7 4 minutes ago, kralj said: Girma je prvi pao. Mislim da njegov pad i nije tako strašno izgledao, al Serem se prosuo žestoko, ali trebalo bi da je ok. Istrčao je do kraja. instantno je ostao bez svesti girma. na snimku koji sam video cini se da je udario u potiljak. kazu da nije bio pri svesti
August 7, 2024Aug 7 6 minutes ago, kralj said: Girma je prvi pao. Mislim da njegov pad i nije tako strašno izgledao, al Serem se prosuo žestoko, ali trebalo bi da je ok. Istrčao je do kraja. Zar nije Girma onaj sto je ravno celim telom lupio i ostao da lezi dole dok je to pratila kamera? Edited August 7, 2024Aug 7 by MeanM@
August 7, 2024Aug 7 Nisam siguran, ali pratio sam i na aplikaciji. Girma je onaj što je prvi pao, čini mi se na prvoj preponi poslednjeg kruga. Ovaj na kraju što je opalio u preponu i otkotrljao se preko bi trebalo da je Serem.