Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

I girma i serem padoše

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Dobar Amer, svaka cast, malo mu falilo.

Zasluzio Amer srebro. Borio se strasno. Marokanac sto je pobedio kao caplja medju ostalima.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

mislim da prvi put vidim indijskog sportistu na oi

:gospode:

Da se pohvalim, video sam ih jutros na ping-pongu. 

1 minute ago, kralj said:

I girma i serem padoše

Ovaj Girma se bas prosuo. Valjda je ok. Nije stigao do cilja

Amer na 3000 steeple je popravio licni rekord za 10ak sekundi

uzasan pad, ali uzasan. kolenom je udario u preponu

Girma je prvi pao. Mislim da njegov pad i nije tako strašno izgledao, al Serem se prosuo žestoko, ali trebalo bi da je ok. Istrčao je do kraja.

5 minutes ago, Lancia said:

Da se pohvalim, video sam ih jutros na ping-pongu. 

Niste videli Indijku u streljastvu :ohmy:

Just now, Stela said:

Niste videli Indijku u streljastvu :ohmy:

Ajoj da :wub: bogami bas su se razmileli :D

4 minutes ago, kralj said:

Girma je prvi pao. Mislim da njegov pad i nije tako strašno izgledao, al Serem se prosuo žestoko, ali trebalo bi da je ok. Istrčao je do kraja.

instantno je ostao bez svesti girma. na snimku koji sam video cini se da je udario u potiljak. kazu da nije bio pri svesti

6 minutes ago, kralj said:

Zar nije Girma onaj sto je ravno celim telom lupio i ostao da lezi dole dok je to pratila kamera?

Edited by MeanM@

Nisam siguran, ali pratio sam i na aplikaciji. Girma je onaj što je prvi pao, čini mi se na prvoj preponi poslednjeg kruga. Ovaj na kraju što je opalio u preponu i otkotrljao se preko bi trebalo da je Serem.

Spoiler

pad

Background Picker
Customize Layout