August 2, 2024Aug 2 Author On 2. 8. 2024. at 9:03, 189- said: uh kad se sad nisam sasro za angelinu. ali hvala bogu pa je preskocila. finale je u nedelju uvece tako da valjda ima dovoljno vremena da bude sto zdravija. Polako, ima do finala puno da se skače
August 2, 2024Aug 2 On 2. 8. 2024. at 9:06, 189- said: da, skotnao sam, mislio sam da je niza norma Koja je?
August 2, 2024Aug 2 Nije mi jasno - ako postoji tema za odredjeni sport, sto ne pisemo na toj temi. I o kosarci, kada igra reprezentacija, pise se na kosarci. Valjda Meni ova PbP tema dodje zgodna za nastupe nasih u sportovima koji nemaju svoju temu. Plus za jos neke zanimljivosti. Ali vidim da je sve svuda Juce nisam znala gde se pise o Djokovicu... @Shan Jan nije ovo tebi upuceno, nego samo razmisljam
August 2, 2024Aug 2 On 2. 8. 2024. at 9:30, Stela said: Nije mi jasno - ako postoji tema za odredjeni sport, sto ne pisemo na toj temi. I o kosarci, kada igra reprezentacija, pise se na kosarci. Valjda Meni ova PbP tema dodje zgodna za nastupe nasih u sportovima koji nemaju svoju temu. Plus za jos neke zanimljivosti. Ali vidim da je sve svuda Juce nisam znala gde se pise o Djokovicu... @Shan Jan nije ovo tebi upuceno, nego samo razmisljam Ne znam iskreno, samo sam video da se pise na obe teme ali da je vise na PbP pa da kazem ljudima
August 2, 2024Aug 2 logicnije mi je da se ovde pise sve za atletiku jer se prati celo takmicenje i glupo je na razlicitim temama pricati za razlicite discipline zbog nasih.
August 2, 2024Aug 2 Nisam ocekivala Fraser-Pryce na OI 2024, mislila sam da se penzionisala Evo je u kvalifikacijama..
August 2, 2024Aug 2 On 2. 8. 2024. at 10:51, Stela said: Nisam ocekivala Fraser-Pryce na OI 2024, mislila sam da se penzionisala Evo je u kvalifikacijama.. stara je to kidalica, prosla lagano
August 2, 2024Aug 2 On 2. 8. 2024. at 10:55, levi said: Yaroslava Yaroslava Sotomayor Koju visinu ovde ima