Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

I sam je sebe upropastio ovom taktikom, bez medalje, a Koker postavlja olimpijski rekord

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Zao mi norvezanina. 

deluje da je preforsirao i malo potcenio konkurenciju. skoro pade wr el gerouja

Nisam očekivao da će ga sva trojica preći, šteta

Za postavljanje novog rekorda zasluge idu Jakobu :D udario tempo

Tačno sam znao da će Ameri da ukradu ovo.

Ingebritsen je baš antipatičan lik, više mi žao Kera.

mozda je amer mogao i do wr da nije bio blokiran tu kod poslednje krivine, vec je bio spreman za full sprint

3 minutes ago, arheolog1981 said:

Amer nikad u životu nije trčao ispod 3:30

Sta bi sad rekao pokojni Duško Korać?

Kako me nervira sto Mijaljevic ne ume da se suzdrzi i sakrije rezultat kad gledamo nesto u snimku prvi put, nego najavi skok ili bacanje tako da znas sta ce biti. Mora da bude da on sve zna :fur:

Hoker je najaustralskiji amerikanac kojeg sam ikad video

Jakob je previše opterećen porazom od Kera na SP i izgleda da je pokušao da njega izmori pre sprint. A uspeo je da sjebe sebe i izvuče maksimum od ostalih i dovuče ih do olimpijskog i državnih rekorda 

5 minutes ago, BWA said:

Sta bi sad rekao pokojni Duško Korać?

Farmacijatm.

Od skoka u dalj nismo videli ni 5 nastupa do sada.

2 minutes ago, Stela said:

Od skoka u dalj nismo videli ni 5 nastupa do sada.

Trke sve ubise, majke mi odvojio bih posebne dane za trcanja, a posebne za tehnicke discipline. Al jbg nije atraktivno.

Da, ovako je dinamicnije, ali nesto od disciplina potpuno ostane u senci.

Background Picker
Customize Layout