August 6, 2024Aug 6 I sam je sebe upropastio ovom taktikom, bez medalje, a Koker postavlja olimpijski rekord
August 6, 2024Aug 6 Tačno sam znao da će Ameri da ukradu ovo. Ingebritsen je baš antipatičan lik, više mi žao Kera.
August 6, 2024Aug 6 mozda je amer mogao i do wr da nije bio blokiran tu kod poslednje krivine, vec je bio spreman za full sprint
August 6, 2024Aug 6 3 minutes ago, arheolog1981 said: Amer nikad u životu nije trčao ispod 3:30 Sta bi sad rekao pokojni Duško Korać?
August 6, 2024Aug 6 Kako me nervira sto Mijaljevic ne ume da se suzdrzi i sakrije rezultat kad gledamo nesto u snimku prvi put, nego najavi skok ili bacanje tako da znas sta ce biti. Mora da bude da on sve zna
August 6, 2024Aug 6 Jakob je previše opterećen porazom od Kera na SP i izgleda da je pokušao da njega izmori pre sprint. A uspeo je da sjebe sebe i izvuče maksimum od ostalih i dovuče ih do olimpijskog i državnih rekorda
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, Stela said: Od skoka u dalj nismo videli ni 5 nastupa do sada. Trke sve ubise, majke mi odvojio bih posebne dane za trcanja, a posebne za tehnicke discipline. Al jbg nije atraktivno.