August 6, 2024Aug 6 Author Kvalifikacije muško koplje, odmah preozbiljni rezultati, preko 88 metara dvojica. Sedam preko norme
August 6, 2024Aug 6 Sad na rts kazu da Duplantis ima zelju da preskoci 6.51. Te da trenutno sa motkom moze da doskoci do drugog sprata
August 6, 2024Aug 6 22 minutes ago, Stela said: Sad na rts kazu da Duplantis ima zelju da preskoci 6.51. Te da trenutno sa motkom moze da doskoci do drugog sprata Zar nije za malo na treci? 3m po spratu.
August 6, 2024Aug 6 6 minutes ago, vememah said: 3 m prizemlje i 3 m prvi sprat. Tako je. Matematka je jasna.
August 6, 2024Aug 6 3 hours ago, Stela said: Sad na rts kazu da Duplantis ima zelju da preskoci 6.51. Te da trenutno sa motkom moze da doskoci do drugog sprata Jel ovakva motka, mislim ove dužine dovoljna za to?
August 6, 2024Aug 6 Na ES nije uobičajeni moron, ne znam ko je , ali već 10 minuta priča o o nekim brojevima koji samo Miljaju mogu da budu interesantni, dok na ekranu ide priča o Duplantisu, intervju sa njim , atmosfera od sinoć. Ja nema reči, za ovo. Sad su promenili komentatora, Edited August 6, 2024Aug 6 by Arkadija