August 6, 2024Aug 6 cekaj bre, tek sad vidim da ce Femke i McLaughlin samo na prepone?! e jebem vas u dupe sa vasim rasporedima! imas dve najbolje svetske trkacice, trce iste jebene discipline, i vi ne uradite sve sto je moguce i nemoguce da ih gledamo dvaput?! pa za Michaela Johnsona su ispremestali 200 i 400 znam da bi bio pakao da trce obe discipline, bile bi na aparatima, ali posle ovih OI mogu na odmor do Tokija sledece godine
August 6, 2024Aug 6 9 hours ago, radnik said: Duplantis je ladno Svedjanin, ja mislio Francuz Totalno sam zaribao. Inace nevidjen car Pa nije to skroz netačno. Duplantisov tata je iz Nju Orleansa i pripada etničkoj grupi koja poreklo vodi iz Francuske.
August 6, 2024Aug 6 11 hours ago, Defunctus said: Voleo bih da za nasih zivota docekamo nekog naseg svetskog rekordera/rekorderku u atletici. Kad sam bio mladji verovao sam da nikad necu videti da niko nas osvaja grend slem u tenisu, tako da ko zna Pitam se da li cemo za nasih zivota docekati da neko nadmasi ovo cudo od sportiste, Duplantisa. Pri cemu on jos uvek sam sebe nadmasuje
August 6, 2024Aug 6 Duplantis i Đoković, za sad najlepše priče Olimpijade. Možda za milimetar ispred poslednje štafetne krivine Femke Bol.
August 6, 2024Aug 6 jeste davno bilo ali živi su još uvek mnogi koji se sećaju kad je Vera Nikolić bila svetska rekorderka
August 6, 2024Aug 6 8 hours ago, vememah said: Trećeplasirana o Etiopljanki zbog koje je Kenijka prvobitno bila diskvalifikovana. Sifan je heroina. Od izbjeglickih kampova do Holandije. Ide na 4 medalje ove OI. Od 1500m do jebenog maratona
August 6, 2024Aug 6 23 minutes ago, Stela said: Pitam se da li cemo za nasih zivota docekati da neko nadmasi ovo cudo od sportiste, Duplantisa. Pri cemu on jos uvek sam sebe nadmasuje Cilj Duplantisu je 6.30cm u LA
August 6, 2024Aug 6 1 hour ago, MiddleClass said: Cilj Duplantisu je 6.30cm u LA Pa to, pitanje je na kojoj ce visini ostaviti lestvicu kad se penzionise.