Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Majstoreeeee!!!!

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

• Popular Post

Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

Posle će da odjedri u suton sa šwedžankom, a ti se muzafere kupaj..

Ma... :ziga:

• Author

Grk će da se upiški od sreće :wub: 

ABBA :hail:

Meni izgleda da mu je ovo bio najnizi skok od sva 3 pokusaja na 6,25. Ali dobro tempirano sve ostalo

1 minute ago, Lord Stef said:

Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

Skok s motkom ukrao sou.

Super lepo to izgleda, svi zajedno, dobro takmicenje, dosta takmicara preko 5.90.

Sjajno.

amerikanac se vise raduje duplatnisu nego njegovoj medalji :lol: :wub:

Brat grekos može da priča da je bar pola rekorda njegovo zbog flastera :D

4 minutes ago, Lord Stef said:

Amer je na prvom pokušaju animirao publiku i pokrenuo bodrenje, sveukupno sjajan utisak ostavili svi momci na skoku, jako gotivna ekipa!

Voleo bih da za nasih zivota docekamo nekog naseg svetskog rekordera/rekorderku u atletici. Kad sam bio mladji verovao sam da nikad necu videti da niko nas osvaja grend slem u tenisu, tako da ko zna

3 minutes ago, 189- said:

amerikanac se vise raduje duplatnisu nego njegovoj medalji :lol: :wub:

Pa zemljak mu je u neku ruku. Duplantis je po ocu Amerkanac. 

Edited by Moonwalker

Isuse, više puta sam ovu Galu čuo za ovih nekoliko dana dok traje atletika nego 1997. ili kad je već bila megahit.

Sećam se kad je Bubka preskočio 6.

Koja je to senzacija bila .

Matora sam :cry:

Background Picker
Customize Layout