August 5, 2024Aug 5 Popular Post Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni
August 5, 2024Aug 5 Meni izgleda da mu je ovo bio najnizi skok od sva 3 pokusaja na 6,25. Ali dobro tempirano sve ostalo
August 5, 2024Aug 5 1 minute ago, Lord Stef said: Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni Skok s motkom ukrao sou. Super lepo to izgleda, svi zajedno, dobro takmicenje, dosta takmicara preko 5.90. Sjajno.
August 5, 2024Aug 5 4 minutes ago, Lord Stef said: Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni Amer je na prvom pokušaju animirao publiku i pokrenuo bodrenje, sveukupno sjajan utisak ostavili svi momci na skoku, jako gotivna ekipa!
August 5, 2024Aug 5 Voleo bih da za nasih zivota docekamo nekog naseg svetskog rekordera/rekorderku u atletici. Kad sam bio mladji verovao sam da nikad necu videti da niko nas osvaja grend slem u tenisu, tako da ko zna
August 5, 2024Aug 5 3 minutes ago, 189- said: amerikanac se vise raduje duplatnisu nego njegovoj medalji Pa zemljak mu je u neku ruku. Duplantis je po ocu Amerkanac. Edited August 5, 2024Aug 5 by Moonwalker
August 5, 2024Aug 5 Isuse, više puta sam ovu Galu čuo za ovih nekoliko dana dok traje atletika nego 1997. ili kad je već bila megahit.