Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Jebeni RTS je toliko utišao zvuk sa stadiona da se gotovo i ne čuje, problem je što se i komentatori jedva čuju, pojačali smo na 12, a inače je tv standardno na 7 stepena jačine tona. Na ES je ton ok, ali ne mogu da slušam onog morona što komentariše.  :isuse:

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Jao jeste, malocas dodela medalja, pa za zenski skok u vis kaze da cemo sada cuti himnu Ukrajine, ja ne cujem nista :blink: rekoh sto ne puste himnu, sta zajebavaju :D

jedan kenijac zaobisao prepreku na 3000m SČ, pa se vratio da je preskoci:D

Mucenik :sad:

Tacno je izduvao prolaz zbog toga

Lik sa Eurosporta je katastrofa. Kombinacija najgrđeg Koraćevog šovinizma i Kovinjalove izlapelosti, jutros je ladno uspeo da ne primeti prepone u ženskoj trci na 400 m i sve vreme se čudi kako to da je takmičenje na 400 m počelo pre rasporeda. :mellow: Mislim da to ni Nedeljku ne bi uspelo.

Hvala bogu da postoji Max.

22 minutes ago, MocaVukotic said:

Tacno je izduvao prolaz zbog toga

pustili ga dalje jer se ispostavilo da ga je jedan takmicar gurnuo pre preskoka i zato morao okolo

18 minutes ago, Halvard said:

Lik sa Eurosporta je katastrofa. Kombinacija najgrđeg Koraćevog šovinizma i Kovinjalove izlapelosti, jutros je ladno uspeo da ne primeti prepone u ženskoj trci na 400 m i sve vreme se čudi kako to da je takmičenje na 400 m počelo pre rasporeda. :mellow: Mislim da to ni Nedeljku ne bi uspelo.

Hvala bogu da postoji Max.

gledao sam ja prepodne na es. covek je tek kod pocetka repesaza na 400m primetio da nema osam takmicara nego samo tri. gde je on gledao dok je bila grafika ili dok su pokazivali ta tri takmicara stvarno ne znam.

52 minutes ago, Arkadija said:

Jebeni RTS je toliko utišao zvuk sa stadiona da se gotovo i ne čuje

Drže se slepo direktive utišavanja publike na sportskim događajima.

1 minute ago, Valkyrie said:

Drže se slepo direktive utišavanja publike na sportskim događajima.

Toliko da se ne čuje startni pištolj.

Pa šta očekuju, da će Francuzi da viču Vu### Pede##

• Author

Kreće disk 

Dobra vremena na 200m u prvoj rundi, moze i to da bude odlicno finale

Tri Nemice u finalu diska.

Ajmo, Sandra!

• Author

Duplantis je cheat code. Pa on ovo za pola metra preskače 

Background Picker
Customize Layout